PIONIR JE "EKSPLODIRAO"! Evo kako su navijači Srbije dočekali Pešića po ulasku u DVORANU! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni stručnjak doneo "orlovima" srebrnu medalju na Mundobasketu.

PIONIR JE "EKSPLODIRAO"! Evo kako su navijači Srbije dočekali Pešića po ulasku u DVORANU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Sa nestrpljenjem su svi navijači dočekali da košarkaška reprezentacija Srbije zaigra kod kuće, posle osvojenog drugog mesta na Svetskom prvenstvu u Manili, a protivnik je Finska.

Srebrni "orlovi", predvođeni selektorom Svetislavom Pešićem, konačno će se predstaviti i domaćim navijačima, koji nisu zaboravili njihov podvig sa Filipina.

Naime, čim je kročio na teren "Kari" Pešić ispraćen je ogromnim ovacijama od strane srpskih fanova, koji nisu štedeli dlanove.

Republika

Foto: Starsport

 

Osvojio je trofejni strateg sve što se moglo osvojiti u raznim klubovima, ali mu ovdašnja javnost nikada neće zaboraviti zlatnu medalju iz Indijanapolisa, kao i "čudesno" srebro sa potonjeg Mundobasketa, na koji smo otišli bez prevelikih očekivanja.

Na kraju nas je Nemačka zaustavila na putu ka zlatnom odličju, međutim, naši navijači umeju da prepoznaju zasluge velikih trenera, kao što Srbija ima na klupi Svetislava Pešića.

U video prilogu pogledajte kako je izgledao "Karijev" ulazak u nekadašnji "Pionir:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading