HRVATI NAPALI PARTIZAN ZBOG VIDEO SNIMKA ŽELJKA SA KUPA?! Pogledajte BIZARAN detalj u klipu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.02.2024

14:39 >> 14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista bezrazložne tvrdnje.

HRVATI NAPALI PARTIZAN ZBOG VIDEO SNIMKA ŽELJKA SA KUPA?! Pogledajte BIZARAN detalj u klipu! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ovogodišnji Kup "Radivoja Koraća" prošao je bez većih skandala na terenu što je mnoge obradovalo u velikoj meri. Naravno, da ne prođe bez drame postarali su se akteri van terena. 

Naime, hrvatski listovi su danas objavili vesti o tome kako se na video snimku Željkovog ulaska u halu jasno vidi istaknuta zastava na tribini sa navijačima Partizana, na kojoj je prikazan Ratko Mladić. 

 

 

Moramo priznati da je pomalo bizarno isticati klub, iako je na snimku jasno fokus na dočeku najboljeg trenera Evrope, zbog nečega što je neizbežno pri hvatanju kadra cele navijačke tribine. Teško je kontrolisati rekvizite unesene u halu, a deluje da Partizan nije imao nikakvu nameru da promoviše ratne zločine i pomenutu ličnost.

 

Republika

Foto: printscreen

Večernji list

Ipak, hrvatske novine nisu mislile tako, te je u jednom tekstu jasno implicirana namera zvaničnog profila crno-belih da zastava u pitanju dođe u prvi plan. 

Hrvati navode kako je Mladić osuđen na doživotni zatvor u Hagu  zbog genocida nad više od 8000 hiljada ljudi u Srebrenici i naglašavaju da je još gore to što se njegova slika vidi na snimku grobara objavljenog na službenom profilu kluba na društvenoj mreži "X". Takođe, ističu da je ovaj detalj uhvaćen sa namerom, stavljajući u fokus činjenicu da je kamera dva puta prešla preko ovog transparenta sa likom osobe u pitanju. 

 

Foto: printscreen

Slobodna Dalmacija

Svakako, ovaj odziv nije izazvao dalje reakcije košarkaškog kluba, a verovatno je i tako ispravno, s obzirom da je u pitanju samo mizeran detalj koji nije uhvatio (skoro) ničiju pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
goran...

20.02.2024 20:24

zivio nas general 100 godina,a ustase su zadnji koji bi trebalo bilo sta da kazu...