EVROLIGA SE NAŠALILA SA OBRADOVIĆEM ODMAH POSLE PORAZA U FINALU! Pogledajte ŠTA su uradili Željku! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek je najveći u centru pažnje.

EVROLIGA SE NAŠALILA SA OBRADOVIĆEM ODMAH POSLE PORAZA U FINALU! Pogledajte ŠTA su uradili Željku! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Dan posle poraza košarkaša Partizana od večitog rivala u Kupu "Radivoja Koraća" rezultatom 79:85 grobarima nije nikako do smeha. Ono što se sinoć desilo u Nišu neophodno je što pre zaboraviti i osvruti se daljim obavezama, što u AdmiralBet ABA ligi, što u Evroligi. 

Ipak, sasvim slučajno, jutros je na zvaničnom profilu najelitnijeg evropskog takmičenja osvanuo snimak stručnjaka Partizana, Željka Obradovića, u šaljivom kontekstu. 

Naime, Žoc je prikazan u četiri različita raspoloženja, a njegov izraz lica emotikonima koji označavaju različite emocije. 

Sigurno da ovo nije imalo nikakve veze sa porazom u Kupu, ali takođe je vrlo simpatično što je objava došla u tako bolnom trenutku.  

 

 

Nema puno vremena za tugovanje i nezadovljstvo. Košarkašima Partizana predstoji okršaj sa Efesom u najelitnijem evropskom takmičenju 29 februara, a ubrzo zatim, sleduje i veoma bitan meč sa Cedevita Olimpijom u AdmiralBet ABA ligi.

Od ovog susreta može zavisiti plasman crno-belih u šampionatu Jadrana, s obzirom da je bitka za prvo mesto i potera za prednošću domaćeg terena nad Crvenom zvezdom već izgubljena. Dobro je pitanje da li će izabranici Željka Obradovića u ova dva meča od izuzetne važnosti uspeti da podignu formu, prevaziđu nedaće, i vrate se na pobednički kolosek.

To svakako mora da se desi, inače nas možda očekuju velike promene za vreme leta u crno-belom taboru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading