VELIKI PROPUST: KK Partizan ZABORAVIO na NAJVAŽNIJI srpski praznik!

Autor:

Sport

16.02.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki propust crno-belih.

VELIKI PROPUST: KK Partizan ZABORAVIO na NAJVAŽNIJI srpski praznik!

Foto: Starsport

Željko Obradović sa svojim izabranicima

Košarkaši Partizana večeras igraju meč polufinala Kupa "Radivoja Koraća" protiv Vojvodine koja je iznenadno izbacila Megu iz takmičenja. Juče, na Dan državnosti Republike Srbije, ekipa Željka Obradovića je savladala Hercegovac iz Gajdobre rezultatom 92:67. Ovaj meč je bio poseban zbog novog dresa koji je ispromovisan na otvaranju takmičenja u Nišu, ali, za sam klub, izgleda da je samo zato bio važan.

Na 15. februar 1804. godine podignut je Prvi srpski ustanak, jedan od najznačajnijih događaja u viševekovnoj borbi Srba protiv Turaka, a 31 godinu kasnije donet je i Sretenjski ustav - prvi ustav u istoriji Srbije.

Ipak, čini se kao da je košarkaškom klubu promaklo da se juče u Srbiji obeležavao jedan od najbitnijih datuma u godini, s obzirom na to da nisu uputili nijednu čestitku preko svojih profila na društvenim mrežama - ni Instagrama, ni Tvitera.

Poređenja radi, fudbalski klub je objavio vrlo lepu sliku vezanu za praznik Sretenje uz čestitku.

Takođe, i FK i KK Crvena zvezda su na sličan poželeli državljanima Srbije srećan Dan državnosti. Čini se da su crno-beli od svog haosa vezanog za utakmicu u Kupu protiv Hercegovca potpuno zaboravili da čestitaju nacionalni dan svojoj državi. 

Ovakav propust gotovo sigurno nije bio nameran, ali svakako da nije trebalo da se dogodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan

16.02.2024 19:28

Normalno od njh nisu ni igrali srpsku ligu, JSD Partizan sa 6 buktinja u grbu