KOŠARKAŠKI STRUČNJAK OPLEO PO OBRADOVIĆU: Željko nisi u pravu!

Autor:

Sport

18.02.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bio zadovoljan na komentar o suđenju.

KOŠARKAŠKI STRUČNJAK OPLEO PO OBRADOVIĆU: Željko nisi u pravu!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Nakon pobede Crvene zvezde nad Partizanom u Kupu "Radivoja Koraća" rezultatom 85:79 započelo je veliko slavlje delija u hali na "Čairu", ali kad jednom svane, drugom smrkne, te su tako crno-beli prinuđeni da slušaju kritike na njihov račun.

Najviše ih ima na računa legendarnog stručnjaka, Željka Obradovića, kome je ovo treći put da ostaje praznih šaka u Kupu.

Košarkaši stručnjak Vlade Đurović dotakao se Žocove pripreme utakmice, ali njegovog komentara o suđenju.  

- Ovo je već drugi put da je Željko Obradović veoma snužden. Stalno prihvata odgovornost, svaka čast, nijednom nije napao igrača, to nikad ne pominje. To što sam ja i rekao ranije, da misli na tog igrača i te igrače, ali svaka mu čast, nije ih spominjao. Izgubili su više utakmica na način na koji nije trebalo da se izgubi. Igrači koji su toliko plaćeni i imaju toliko iskustva, bez obzira šta kaže trener, ne mogu da igraju kako je igrao Partizan.  Vidi se da Željka mori velika muka i mnogo razmišlja čak i o povlačenju, ali mislim da nije u pravu kada je rekao za sudije. Pravili su neke greške, ali ovo je teška utakmica, ne samo za njih nego za najbolje evropske sudije da dođu u ovu atmosferu. Ne znam ko bi se prijavio da to sudi, oni su određeni i ne mislim da su odlučili utakmicu uprkos greškama koje su pravili -  kazao je za TV Arena Vlade Đurović, i dodao o kapitenu Kevinu Panteru:

Foto: Starsport

Vlade Đurović

- Panter je uradio sve da Partizan izgubi, da tako odigra drugo poluvreme... Sve je uradio pogrešno, promašio, dodao pogrešno, napravio lične greške, na drugoj strani pomagao mu je Hanga, uradio je sve da Zvezda izgubi. Potpuno nerazigran šutirao je, gubio lopte. Ta dva igrača bili su tragedija ove utakmice. Najvažnije je da je prošlo bez incidenata. Sudije su mlade, nisu mnogo mlade, ali nisu iskusni kao Jovčić, Belošević i dobro su priveli kraju, iako sam bio skeptik.

Foto: Starsport

Kevin Panter

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Uroš

18.02.2024 14:24

Dovodite Djurovića kostantno, što ne dovedete nekog koje navijač Partizana pa da on komentariše vi ste televiziija male zvezde a ja plaćam Arenu, pod hitno menjam i idem kod Sport kluba.