GROBARI SU JEDNOGLASNI: Željko Obradović je BUDUĆNOST Partizana! Ima bezrezervnu PODRŠKU navijača!

Autor:

Sport

19.02.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava crno-bela javnost stala je iza aktuelnog trenera.

GROBARI SU JEDNOGLASNI: Željko Obradović je BUDUĆNOST Partizana! Ima bezrezervnu PODRŠKU navijača!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Mnogo buke se podiglo posle kontroverzne izjave trenera košarkaša Partizana, Željka Obradovića, po završetku finala Kupa "Radivoja Koraća". Novi poraz od Crvene zvezde delovao je kao da bi mogao učiniti nezamislivo - uzdrmati stolicu velikog Žoca.

Situacija je eskalirala do te mere, da su večiti posle izjava predsednika Aleksandra Vučića o novčanom udelu države u njihovom poslovanju, bili prinuđeni da objave svoje finansijske izveštaje. 

Mnogo je prašine napravio slavni Željko, ali kada je najvažnije, grobari su stali iza njega! Iako u Partizanu sezona ne prolazi kao što je očekivano na početku iste, niko ne sumnja da je upravo Obradović budućnost Humske, te da će pod njegovom komandom, crno-beli doći do novih uspeha na domaćoj i evropskoj sceni. 

O tome svetoče brojni komentari sa društvenih mreža. 

 

 

Na "X" profilima navijača Partizana čak je i započeta akcija da se na utakmici sa Efesom 29. februara u Areni pola sata skandira ime najtrofejeg stručnjaka Evrope. 

 

 

 

 

U godinama iza nas, imali smo prilike da vidimo grobare u velikim unutrašnjim raskolima. Retko se događalo da tribina složno stane iza jednog stava i podrži ga do krajnjih granica. Izgleda da je taj stav konačno nastao i zove se Željko Obradović. 

 

 

Na društvenoj mreži "Instagram" pojavile su se i raznolike slike, a popularna navijačka stranica je podelila i podatak da je aktuelni trener fudbalske sekcije Partizana, Igor Duljaj, stao iza košarkaške legende, promenivši naslovnu fotografiju na "WatsApp" profilu u Žocovu sliku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Pregršt je sličnih poruka, a preostale fotografije možete pogledati u galeriji na kraju teksta. Jedno je na kraju sigurno - grobari žele da Željko ostane koliko god je to moguće!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading