OVO SE NEĆE DOPASTI DELIJAMA! Da li se Kinan Evans NUDI PARTIZANU? Evo ŠTA je rekao o NAVIJAČIMA!

Autor:

Sport

18.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava evroligaškog igrača.

OVO SE NEĆE DOPASTI DELIJAMA! Da li se Kinan Evans NUDI PARTIZANU? Evo ŠTA je rekao o NAVIJAČIMA!

Foto: Starsport

Košarkaš Žalgirisa, Kinan Evans, je u izjavi za "Basket news" govorio o navijačima u Beogradu.

Ponajbolji igrač litvanskog kluba je istakao da uživa kad igra u paklenim atmosferama koje prave vatrene pristalice košarkaša Zvezde i Partizana, ali da su ipak grobari glasniji. 

- U oba slučaja je odlična atmosfera na tribinama i uvek je zabavno igrati tamo. Ali mislim da su za nijansu glasniji navijači Partizana - rekao je Evans.

Foto: Profimedia

Kinan Evans

S obzirom da je Kinan skoro imao neprijatno iskustvo na meču između Zvezde i Žalgirisa, kada su delije nezadovoljne brojnim kontroverznim sudijskim odlukama ubacivale različite predmete na teren, ne čudi da mu se više dopada crno-bela arena. 

Ono što je zanimljivo, jeste činjenica da se nekadašnji igrač Igokee dovodio u vezu sa oba ljuta rivala. Podsetimo, u njegovom ugovoru navodno postoji kauzula po kojoj bi mogao da napusti litvanski klub, ukoliko zainteresovana partija isplati tek nekih 300 hiljada. Ovi navodi su osporavani, ali dok je tema bila aktuelna, mediji su pisali da su oba večita rivala zagrizla za ovog kombo beka. 

Da li je ovo možda Evansov način da pošalje mig Partizanu, a ujedno i odmah pridobije navijače na svoju stranu, što je vrlo bitan aspekt nastupanja na beogradskom parketu? Nikad se ne zna, jer je činjenica da su se na ovim prostorima dešavale i čudne stvari. 

U svakom slučaju, grobarima sigurno da imponuje što više priznanja makar atmosferske dominacija nad večitim rivalom Crvenom zvezdom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading