BAHATA BRENA HITNO PREKINULA NASTUP: Folk zvezda ODBILA da ispuni muzičku ŽELJU svom fanu, napravila SCENU pred svima (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok prizor na nastupu folk pevačice!

BAHATA BRENA HITNO PREKINULA NASTUP: Folk zvezda ODBILA da ispuni muzičku ŽELJU svom fanu, napravila SCENU pred svima (VIDEO)

Foto: printscreen/blic tv

Pevačica Lepa Brena nedavno je održala nastup na kojoj joj se desio incident zbog kojeg je hitno morala da prekine s pevanjem i obrati se publici koja je došla da je sluša.

Naime, na zahtev jednog od svojih fanova, Brena je reagovala krajnje burno, iako je on samo tražio da mu otpeva jednu pesmu po njegovoj želji. Dok je pevala i igrala, fan je podigao svoj telefon sa nazivom njenog hita, međutim, folkerka se okrenula prema momku i bahato mu poručila da ona "ne peva želje, čestitke i pozdrave, već koncerte".

 

@estradne.istine

Lepa Brena malo popizdila i napala obozavatelja Ali je Kraljica i dalje ♬ original sound - estradne istine

 

- Ne vidim. Držiš telefon dva sata, ali kako očekuješ da ja vidim šta piše na tvom telefonu? Vas deset drži telefon, kako očekuješ to? Pa ne radimo želje, čestitke i pozdrave, radimo, pevamo koncert - urlikala je Brena na mikrofon, vidno uznemirena i besna.

Podsećanja radi, nakon što je portal Republika i Srpski telegraf prvi raskrinkao aferu pevačice Lepe Brene i njenog supruga Bobe Živojinovića, da su gradili kuću na teritoriji na kojoj nisu imali građevinsku dozvolu, protiv bračnog para podneta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo građenje bez građevinske dozvole.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutić/Petar Divac, E-stock

Lepa Brena gradila bez dozvole

Kako je Republika nedavno saznala, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv Brene i Bobe, zbog postojanja opravdane sumnje da su u periodu od 2019. do 2020. godine u Novom Beogradu, zajednički, bili investitori objekta koji je građen bez građevinske dozvole.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljene nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza oglasi krivima te da im izrekne uslovne osude tako što će im utvrditi kazne zatvora u trajanju ne kraćem od osam meseci i istovremeno odrediti da se ovako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku proveravanja od dve godine ne izvrše novo krivično delo, kao i da ih osudi na plaćanje novčanih kazni u iznosima ne manjim od 500.000 RSD - navodi se iz tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Max

18.02.2024 20:44

Seljancura,bila i ostala

Cica

19.02.2024 09:41

A kada nije bila bahata.Bila je u Prištinu pred Rat.Telefonirala s Bobom na recepciji a još nijesu bili uzeti.Pocela je da se dere da je puste na miru ko bajagi da joj dosađuju fanovi.Ljudi nikog nije bilo.Dobro je odglumila.Jedna Žena je zamolila poslije koncerta da se slika za uspomenu i nije htjela a ta Djeca su je proslavila.Toliko da znaju Pjevači.Sve se pamti.