SFEROPULOS PREZADOVOLJAN ZVEZDOM: Meni je VAŽNO da igrači UVEK pirstupaju kao VEČERAS!

Autor:

Sport

11.02.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećan je grčki stručnjak nastupom.

SFEROPULOS PREZADOVOLJAN ZVEZDOM: Meni je VAŽNO da igrači UVEK pirstupaju kao VEČERAS!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Zadar u okviru 20. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 93:54. Ovo je bio odličan meč za povratak na pobednički kolosek, kao i priprema za projektovane susrete sa večitim rivalom u Nišu. 

Posle trijumfa, za medije je govorio Janis Sferopulos. 

- Rećiću ono što sam rekao igračima, nema lake utakmice i način na koji smo igrali je olakšao utakmicu. Za mene je veoma važno da igrači pristupaju utakmici kao večeras, da igraju dobru utakmicu, igrali smo dobro na obe strane i to je napravilo razliku - rekao je Sferopulos nakon utakmice. 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Najefikasniji u redovima Zvezde je bi Džavonte Smart. Američki košarkaš iz Dži lige konačno pokazuje zbog čega je doveden u klub sa Malog Kalemegdana, a ovaj put je doprineo sa 15 poena i pet skokova. Pratio ga je standardno dobri Jago dos Santos sa 13, a tu je bio i Bolomboj sa 11. Da su svi bili uključeni u igru Zvezde pokatuje i činjenica da je i Stefan Lazarević, koji nije poznat po košgeterskom učinku, ubacio 10 poena i dodao pet skokova. 

Za Crvenu zvezdu slede obaveze u Kupu Radivoja Koraća, a sledeći meč regularnog dela sezone čeka nas početkom marta u Evroligi protiv Bajerna, dok je sledeći protivnik u regionalnom takmičenju Borac iz Čačka.

Crvena zvezda je ostala prvoplasirana ekipa šampionata Jadrana sa 17. pobeda i tek tri poraza, dok je Zadar sada peti na tabeli sa devetim porazom iz 20 mečeva. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading