OSTOJA MIJAILOVIĆ GOVORIO O BUDUĆNOSTI CRNO-BELIH! Evo ŠTA je BITNO za Željkov OSTANAK! Partizan sa A licencom u EVROLIGI?

Autor:

Sport

09.02.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik JSD Partizan dao odgovore na mnoga pitanja.

OSTOJA MIJAILOVIĆ GOVORIO O BUDUĆNOSTI CRNO-BELIH! Evo ŠTA je BITNO za Željkov OSTANAK! Partizan sa A licencom u EVROLIGI?

Foto: Starsport

Posle katastrofalnog poraza od Bajerna, bilo je neophodno grobarima pružiti neku nadu za budućnost. Ova sezona još nije izgubljena- daleko od toga, ali sve zanima status Željka Obradovića u klubu, kao i transfer politika.

O svemu je govorio predsednik Partizana, Ostoja Mijailović. Prvo se dotakao najtrofejnijeg stručnjaka u Evropi. 

- Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada je novac i budžet u pitanju - jasan je bio Mijailović.

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Željko Obradović

Potom je zagolicao maštu grobara, nekim dodatnim informacijama o šansama Partizana za A licencu za Evrolige. 

- Imali smo sastanak i o tome ne bih govorio previše. Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo - rekao je Ostoja. 

Za kraj, istakao je koliko mu je bitno da se na Kupu "Radivoja Koraća" u Nišu, sve završi u mirnoj atmosferi bez značajnijih nereda.

- Želim da pošaljem poruku, pre svega našim, a onda i drugim, da to bude praznik košarke i da se smanje tenzije. Neka pobedi bolji - dovršio je Mijailović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading