ŠOK NAD ŠOKOVIMA! VASA MICIĆ TREJDOVAN: Bio je u LIDERSKOM timu, a sada ide kod "FENJERAŠA"!

Autor:

Sport

08.02.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba.

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! VASA MICIĆ TREJDOVAN: Bio je u LIDERSKOM timu, a sada ide kod "FENJERAŠA"!

Foto: www.profimedia.rs

Mislilo se da će ga promene zaobići, počeo je da pruža sve bolje partije u Oklahomi, međutim... Vasilije Micić je trejdovan iz Tandera i igraće u Šarloti u nastavku sezone!

Vasilije Micić: Novi izazovi u NBA ligi


Srpski košarkaš, koji je leta 2023. godine prešao u redove Oklahoma Siti Tandera, iznenada je promenio klub poslednjeg dana trejd roka, te će nastavak sezone provesti kao član ekipe Šarlot Hornetse. Ovaj neplanirani transfer označio je kraj Micićeve epizode u Oklahomi nakon svega četiri meseca, prebacivši ga u redove jednog od najslabijih timova u ligi.

Brza promena okolnosti


Micić je postao deo trejda koji je rezultirao dolaskom Gordona Hejvarda u Oklahomu, dok je Vasa krenuo put Šarlota, zajedno sa Davisom Bertansom i Tre Menom, uz dodatne pikove. Ova iznenadna promena okolnosti pruža Miciću priliku da se suoči sa novim izazovima i prilagodi novom timu.

Očekivanja u Šarlotu

Za Micića, ovaj prelazak znači suočavanje sa novim očekivanjima i dinamikom tima Šarlot Hornetse, koji će sigurno imati koristi od njegovih veština i iskustva. Ovo je prilika za Micića da pokaže svoj talenat i doprinese ekipi na novoj poziciji. Ipak, nerealno je očekivati ikakva dostignuća ove sezone, s obzirom na to da su Hornetsi sa učinkom od 10 pobeda i 40 poraza na tek 13 mestu istočne konferencije, sa svega tri trijumfa više od Pistonsa. Šteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading