HANGA ISTRAUMIRAN NAKON GOSTOVANJA U PODGORICI: Ne znam više ni čime su me GAĐALI!

Autor:

Sport

07.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije trebalo da reagujem"

HANGA ISTRAUMIRAN NAKON GOSTOVANJA U PODGORICI: Ne znam više ni čime su me GAĐALI!

Foto: Starsport

Košarkaši Budućnosti pobedili su Crvenu zvezdu u Morači rezultatom 84:62 u 19. kolu AdmiralBet ABA lige. 

Bio je to drugi poraz na gostovanjima za izabranike Janisa Sferopulosa koji su prethodno poraženi u Stožicama od Cedevita Olimpije, a treći ukupno od početka sezone.

Ipak, ono preko čega navijači nisu mogli da pređu nije poraz, već pristup njihovih izabranika ovom meču. Zvezda je izgledala nezainteresovano, gubila lopte u napadu, pogotovo u poslednjoj deonici gde je doživela pravi potop.

Republika

Foto: AdmiralBet ABA liga/Buducnost Voli/Filip Roganovic

Budućnost - Zvezda

Adam Hanga je za televiziju u matičnoj zemlji pričao o tome šta je zadesilo njegov tim u Morači.

- Bacili su na mene nekoliko predmeta, novčiće, upaljače, ne znam šta sve još, ali nije trebalo da reagujem. Za 13 godina u Španiji navikao sam na takve scene. Nije trebalo da reagujem, ali utakmica nije krenula u najboljem smeru ni za mene ni za ekipu, sve se poklopilo, to je bio razlog za frustraciju. Osim toga, jedna osoba je čak bacila pivo koje je palo nekoliko metara od mene, pa je utakmica bila prekinuta, teren je morao da se očisti. A potom smo zamalo promašili avion. Bio je to težak dan… rekao je Adam Hanga za mađarski M1.

Očigledno, Mađar nije bio zadovoljan onim što se dogodilo u Crnoj Gori, jer ga je ponašanje navijača domaćeg kluba isfrustriralo.

Podsetimo, Budućnost je do pobede vodio Jogi Ferel s 18 poena, ali je značajnu rolu odigrao Kenan Kamenjaš s 12 poena, postignutih baš onda kada se rezultat lomio, a crveno-beli pokušavali da se rezultatski vrate. Efikasniji od njega bio je Flečer Megi s 13 poena.

Kod Crvene zvezde, Luka Mitrović je izdominirao s 16 poena, dok je Nedović jedini još bio dvocifren s 10 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Hohstapleraj

07.02.2024 16:15

Ma da li je moguce??? a tako lepo bivaju ugosceni kad dodju u bg bas me Cudi....