PRED NAJVAŽNIJI MEČ ZVEZDE U SEZONI! Delije izdale HITNO SAOPŠTENJE!

Autor:

Sport

07.02.2024

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u petak od 20 časova.

PRED NAJVAŽNIJI MEČ ZVEZDE U SEZONI! Delije izdale HITNO SAOPŠTENJE!

Foto: Starsport

Delije u Areni

Košarkaši Crvene zvezde igraju najvažniju utakmicu za plasman u plej-in protiv ekipe Žalgirisa, u okviru 26. kola Evrolige.

Posle poraza u prošloj rundi od moćne Barselone pred delijama (76:85), crveno-beli će pokušati da u trećem uzastopnom meču pred svojim navijačima dođu do drugog trijumfa, koji bi ih ostavio u trci za osvajanjem desete pozicije i mesta u doigravanju, pred plej-of.

Tim povodom pristalice kluba s Malog Kalemegdana izdale su zvanično saopštenje, uoči naredne evroligaške utakmice, ali i predstojećeg duela fudbalskog kluba na prolećnoj premijeri Superlige Srbije protiv Voždovca, koje prenosimo u celosti:

Foto: Starsport

trener Janis Sferopulos sa igračima Crvene zvezde

- Delije i Zvezdaši, 

Pred nama je nova utakmica u Evroligi, gostuje nam Žalgiris. Do sada smo bili na visini zadatka, od početka sezone imali smo od dobrih do odličnih izdanja i sada moramo da nastavimo istim tempom. Iako su nam male šanse za prolaz ipak još nije gotovo. Bez obzira na sve sada treba pokazati da smo pravi. Ne budimo navijači uspeha i navijači iz fazona, pokažimo upornost, doslednost i vernost. Podržimo našu ekipu do kraja Evrolige bez obzira na ishod. 

Svi u Arenu na Žalgiris da se zagrejemo za subotu i Marakanu!!! - stoji u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Podsetimo, crveno-beli su trenutno na 12. poziciji tabele Evrolige sa skorom od 10 pobeda i 15 poraza, a isti saldo imaju i Litvanci koji se nalaze dva mesta niže od srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading