OGLASIO SE MONEKE POVODOM OPTUŽBI GUROVIĆA NA RAČUN DUŠKA: Evo DA LI je bilo ponude ZVEZDE!

Autor:

Sport

06.02.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gurović je rekao kako Ivanović nije želeo Hauarda i Monekea u svojim redovima.

OGLASIO SE MONEKE POVODOM OPTUŽBI GUROVIĆA NA RAČUN DUŠKA: Evo DA LI je bilo ponude ZVEZDE!

Foto: Starsport

Milan Gurović o Dušku Ivanoviću

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Milan Gurović, nedavno je dao izjavu na televiziji "K1" u kojoj je izneo svoje mišljenje o bivšem treneru Crvene zvezde, Dušku Ivanoviću. Gurović je istakao da smatra kako je Ivanović krivac za propuštene prilike da Markus Hauard i Čima Moneke, sadašnji košarkaši Baskonije, letos nisu došli u Crvenu zvezdu zbog odluke crnogorskog stručnjaka.

Propuštena prilika za pojačanja

Gurović je naglasio da je Ivanović napravio "nekoliko kardinalnih grešaka" i da je odbio priliku da dovede Hauarda i Monekea, iako su im bili nudeni. Ova odluka je izazvala čuđenje u javnosti, posebno imajući u vidu da su upravo ova dvojica igrača sada pod vođstvom Ivanovića u Baskoniji.

Republika

Foto: Instagram/Basketnews

Odgovor Monekea


Reakcija sadašnjeg igrača Baskonije

Nakon Gurovićeve izjave, oglasio se i jedan od sadašnjih igrača Baskonije, koji je reagovao putem Instagram stranice "BasketNews". Njegova reakcija je bila vrlo zagonetna, s obzirom da je postavio gif koji jasno izražava iznenađenje i čuđenje. "Stvarno? To je interesantno" - pisalo je u postavljenom gifu Nigerijca.

Ovaj potez je dodatno uznemirio javnost i pokrenuo nove spekulacije o odnosima između Ivanovića i njegovih bivših igrača.


Spekulacije u javnosti

Gurovićeve tvrdnje i reakcija igrača Baskonije su podstakle brojne spekulacije među navijačima i ljubiteljima košarke. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovoj situaciji putem društvenih mreža, postavljajući pitanja o mogućim razlozima Ivanovićeve odluke i posledicama koje ona može imati po Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading