NOVO-STARO LICE U CRVENOJ ZVEZDI! LJUBIMAC DELIJA najavio svoj POVRATAK na Mali Kalemegdan!

Autor:

Sport

05.02.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će obradoviati sve navijače crveno-belih.

NOVO-STARO LICE U CRVENOJ ZVEZDI! LJUBIMAC DELIJA najavio svoj POVRATAK na Mali Kalemegdan!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda dobiće novo lice u upravi kluba. Neće biti uopšte nepoznato, s obzirom da je u pitanju Milan Gurović. 

Nekadašnji košarkaš, ali i legenda srpskog sporta, najavio je svoj povratak u medijima. 

- Biću u upravi Crvene zvezde. To je jedno iznenađenje. Čast mi je što ću da budem deo jednog takvog projekta, to više nije ni tajna pa mogu da pričam - rekao je Gurović tokom gostovanja u emisiji “Indirektno” na K1 televiziji.

Foto: Starsport

Milan Gurović

Proslavljeni reprezentativac ostavio je dubok trag u Zvezdi za koju je nastupao od 2005. do 2007. godine. Tokom mandata u klubu osvojio je Kup Radivoja Koraća 2006. Uz to istakao se sa nekoliko impozantnih inidiviualnih partija koje su mu između ostalog donele i nagradu najkorisnijeg igrača i najbolejg strelca Jadranske lige u sezoni 2006/07.

Po završetku igračke karijere okrenuo se trenerskim vodama i karijeru počeo kao asistent u Zvezdi (2012/13). Kao trener prvog tima vodio je ekipu FMP-a i Vršca. Sa reprezentacijom je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2001. godine, kao i tron sveta na Mundobasketu 2002. godine. Takođe može da se pohvali bronzanom medaljom na Evropksom prvenstvu 1999. godine. Pored Zvezde, nastupao je i za Partizan, Prokom, Galatasaraj, Huventud, AEK, Trst, Malagu, Vojvodinu, Barselonu i Peristeri. Ipak, najdublji trag je ostavio u Crvenoj zvezdi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading