OSTOJA OTKRIO KADA JE PRVI PUT GLEDAO PARTIZANOVU UTAKMICU: Evo KAKVA su očekivanja od OVE sezone!

Autor:

Sport

02.02.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su na vrlo važnom gostovanju u Bolonji.

OSTOJA OTKRIO KADA JE PRVI PUT GLEDAO PARTIZANOVU UTAKMICU: Evo KAKVA su očekivanja od OVE sezone!

Foto: Starsport

Ekspedicija KK Partizan se trenutno nalazi u Bolonji gde je večeras očekuje izuzetno važno gostovanje Virtusu u Evroligi. Predsednik kluba Ostoja Mijailović se našao zajedno sa navijačima na trgu grada na severu Italije, gde je "Telegrafu" otvorio dušu. 

Izneo je očekivanja od ove sezone.

- Ova sezona nam je jako važna, puno smo uložili u nju, očekujemo kvalitetnije rezultate od onih u poslednje vreme, ali to je sport i jednostavno nekada možete da date sve od sebe ali ne utičete na krajni rezultat. Imamo planove, ono što je za nas jako važno da damo sve od sebe, da Partizan uđe u stalnu porodicu Evrolige i da ne zavisimo od AdmiralBet ABA lige i bilo kakve vajld karte, koja vas košta, kada ne osvojite Jadransku ligu košta vas skoro milion evra.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Novac je najbitniji za klub, ali ništa manje važni nisu ni navijači.

- Najvažnija stvar u strukturi kluba su finansije, iz njih se sve finansira. Finansijska stabilizacija kluba je na mestu broj jedan, sve ostalo su bitne stvari , ali druga najbitnija stvar su navijači. Klub pokazuje koliko je veliki i veličina kluba zavisi od broja navijača. Mi veliku većinu budžeta kluba punimo iz prihoda od karata i u ovoj sezoni opet se vraćamo na navijače. Ovo bogatstvo koje mi imamo, i koliku ljubav ovi ljudi gaje prema Partizanu to nema cenu na svetu. Može Partizan bez bilo koga od nas iz uprave, i igrača i bez svih, ali bez navijača ne može.

Za kraj je otkrio kada je počela njegova povezanost sa Partizanom.

- Ja volim Partizanove pesme, ja sam navijač Partizana od svoje rane mladosti. Bio sam na tribinama prvi put u životu u Humskoj 1 kada sam bio sedmi razred osnovne škole. Ja ove pesme sve znam, to su pesme mog detinjstva i nekad ne mogu da se suzdržim da ne pevam sa njima iako sam ja predsednik kluba, nema nikakve veze, ja svoju ljubav pokazujem i kao navijač, završio je predsednik Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading