PARTIZAN BEZ TRIFUNOVIĆA IDE NA MEGDAN VIRTUSU! Evo ko prenosi MEČ iz Bolonje!

Autor:

Sport

02.02.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli žele da se revanširaju Italijanima za šokantan poraz pred grobarima.

PARTIZAN BEZ TRIFUNOVIĆA IDE NA MEGDAN VIRTUSU! Evo ko prenosi MEČ iz Bolonje!

Foto: Starsport

Partizan je neslavno završio gostovanje u "kneževini", izgubivši 15 razlike od Monaka (70:85), ali nema jadikovanja za regionalnog šampiona, pošto već danas ponovo igraju na strani - protiv Virtusa.

Crno-beli će bez Uroša Trifunovića pokušati da u Bolonji ostvare bar jedan trijumf u "duplom kolu" i na neki način se revanširaju Italijanima za šokantan neuspeh iz prvog meča pred svojim navijačima (86:88).

Mladi košarkaš neće biti u prilici da pomogne svojim saigračima, pošto mu je prilikom leta za Italiju iznenada pozlilo u avionu, pa je ostao u Nici, odakle se vratio u Beograd.

Republika

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo, Džejms Naneli i Zek Ledej

Najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović otkrio je da se situacija s Trifunovićem stabilizovala i da nema mesta panici:

- Uroš Trifunović je nažalost imao probleme kada smo išli iz Nice za Bolonju, pozlilo mu je u avionu. Ali, na sreću je dobro. U hotelu je, neće biti u timu za meč sa Virtusom. Napravili smo ispitivanja, stanje je stabilno, videćemo kada se vrati u Beograd šta su dalji koraci. Ponavljam, u ovom trenutku je dobro - otkrio je Obradović.

Partizan u ovom meču juri 10. poziciju i plasman u plej-in. Klub iz Humske je trenutno na 11. mestu sa skorom 11-11, dok je Virtus peti ali sa istim bilansom kao trećeplasirani PAO i četvrti Fenerbahče. Sva tri tima imaju po 15 pobeda i 9 poraza. Virtus je u prošlom kolu deklasiran od Barselone (57:84), ali su i dalje visoko kotirani.

Direktan prenos meča možete ispratiti na TV Sport klub 1 od 20:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading