OBRADOVIĆ PRED VIRTUS: MORAMO BOLJE nego protiv Monaka!

Autor:

Sport

01.02.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih svestan je značaja meča.

OBRADOVIĆ PRED VIRTUS: MORAMO BOLJE nego protiv Monaka!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana odigraće meč 25. kola Evrolige protiv Virtusa u Bolonji u petak od 20.30 časova.

Trener crno-belih Željko Obradović pred utakmicu kaže da njegov tim mora da odigra mnogo čvršće nego protiv Monaka kada su njegovi izabranici poraženi rezultatom 85:70.

- Pokušaćemo da odigramo bolje nego protiv Monaka. Moramo da zaštitimo naš reket, Monako je imao veliki broj ofanzivnih skokova i iz tih situacija je poentirao. Na ovom nivou Evrolige, kada vam protivnik uzme 20 lopti više, onda bi to prevedeno na košarkaški jezik trebalo da znači da je lako dobijena utakmica, što je i bilo. Na taj veliki i ogroman broj poseda koji su oni imali više od nas, razlika je bila još i pristojna. To su neke stvari na koje moramo da utičemo, uz veliki respekt prema Virtusu koji igra veoma dobro i odigrao je vrlo dobru utakmicu u Beogradu gde su nas pobedili - rekao je Obradović, a osvrnuo se i na stanje Uroša Trifunovića kom je pozlilo u avionu na putu ka Bolonji:

Republika

Foto: Tanjug

Uroš Trifunović i Željko Obradović

 

- Uroš Trifunović je nažalost imao probleme kada smo išli iz Nice za Bolonju, pozlilo mu je u avionu. Ali, na sreću je dobro. U hotelu je, neće biti u timu za meč sa Virtusom. Napravili smo ispitivanja, stanje je stabilno, videćemo kada se vrati u Beograd šta su dalji koraci. Ponavljam, u ovom trenutku je dobro - rekao je Željko Obradović.

Partizan se trenutno nalazi na poziciji 10 Evrolige uz skor 12-12, dok je Virtus pet pozicija bolje plasiran uz učinak 15-9.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading