STRAŠNA NESREĆA KOD BEGEČA: Vozilo uništeno, a život je izgubljen u sekundi! (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična saobraćajna nesreća kod sportskih balona na putu Begeč - Futog

STRAŠNA NESREĆA KOD BEGEČA: Vozilo uništeno, a život je izgubljen u sekundi! (VIDEO)

Foto: Instagram/nsuzivo.rs


Večeras se dogodila tragična saobraćajna nesreća kod sportskih balona na putu Begeč - Futog, u kojoj je život izgubio muškarac od 50 godina. Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa je odmah reagovala, ali su nažalost samo mogli da konstatuju smrt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 


Vozilo potpuno uništeno nakon izletanja sa puta

Nesreća se dogodila kada je vozilo izletelo sa puta i prevrnulo se, ostavljajući iza sebe potpunu destrukciju. Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag, a detalji o uzrocima nesreće još uvek nisu poznati.

Ova saobraćajna nesreća budi svest o važnosti bezbednosti u saobraćaju i podseća sve učesnike u saobraćaju da budu maksimalno oprezni i odgovorni za volanom.

Nadamo se da će nadležne službe sprovesti istragu koja će pružiti odgovore o tome šta je dovelo do ove tragične nesreće, a porodici nastradalog izražavamo iskreno saučešće u ovim teškim trenucima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading