SAŠA OBRADOVIĆ PREZADOVOLJAN POSLE POBEDE! Monako se SPECIJALNO SPREMAO za Partizan!

Autor:

Sport

31.01.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak zadovoljan je trijumfom.

SAŠA OBRADOVIĆ PREZADOVOLJAN POSLE POBEDE! Monako se SPECIJALNO SPREMAO za Partizan!

Foto: star sport

Košarkaši Monaka nastavili su niz pobeda u Evroligi, i to pobedom protiv Partizana kod kuće rezultatom 85:70. 

Posle spektakularnog trijumfa, oglasio se trener gostiju, Saša Obradović. On je istakao da se njegov tim posebno spremio za ovu utakmicu. 

- Pobeda u Evroligi je uvek simbolična. Ova je bila velika pobeda. Posebno smo se spremali za ovo. Stvarno smo puno radili. Svaki posed je mogao da odluči utakmicu. Ušli smo bolje u četvrtu četvrtinu, jače i hrabrije. Igrali smo bolju odbranu. Ponosan sam na ceo tim, ne samo na Džejmsa. Svi su dali sve od sebe da pobedimo večeras - istakao je Obradović posle prve pobede Monaka u Evroligi protiv crno-belih. 

Foto: Starsport

Saša Obradović

Najefikasniji u ekipi crno-belih  bio je Kevin Panter sa nestvarnih 26 poena, a pratio ga je Frenk Kaminski sa 17 koševa. U Monaku je predvodnik bio Majk Džejms sa 19 poena.

Falio je ekipi Partizana Pi Džej Doužer. Američki košarkaš nije postigao nijedan poen i bio je tragična figura, ali reprezentacija, čitave večeri crno-belih. Bivši igrač Denvera imao je 0/6  iz igre, a promašio je nekoliko bitnih šuteva koji su u presudnim trenucima mogli da pruže Panteru i ekipi priključak za odbeglim Kneževima. 

Partizan se ovim porazom izjednačio na tabeli sa Valensijom i imaju pedesetoprocentni učinak od 12 pobeda i 12 poraza. Ono što boli, jeste činjenica da je Monako još jedna ekipa, posle Makabija, Panatinaikosa i Fenerbahčea koja će imati bolji međusobni skor sa crno-belima, s obzirom da je Partizan u Beogradu slavio sa tek četiri poena razlike. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading