GROBARI GRME U MONAKU! Ništa se NE ČUJE od HUKA navijača Partizana!

Autor:

Sport

31.01.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po običaju, najvatrenije pristalice prave atmosferu na gostovanju.

GROBARI GRME U MONAKU! Ništa se NE ČUJE od HUKA navijača Partizana!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaši Partizana trenutno igraju u Monaku utakmicu 24. kola Evrolige. Rezultat je prilično neizvestan, a kneževi su otišli na odmor sa šest poena prednosti, tako da treba očekivati da grobari grickaju nokte od nervoze do samog kraja. 

Ipak, najvatrenije pristalice crno-belih za sada ne pokazuju znake sumnje u svoje ljubimce i prave ludu atmosferu na tribinama, kao i što je obično slučaj na svim gostujućima utakmicama. 

Iako Monako nije preretrano poznat po privrženoj publici koja pravi šou, teško je da bilo ko, sem klubova sa Balkana, može da se pohvali kako je na svakom meču daleko od kuće ućutkao navijače domaćina. 

 

 

Trenutno je apsolutni predvodnik Partizana kapiten Kevin Panter. On je do poluvremena uspeo da upiše čak 16 poena i ubedljivo je najefikansniji igrač na meču. Prati ga Frenk Kaminsi sa osam, dok je najaktivniji u protivničkom taboru Džeron Bolosmgame sa devet poena, a prati ga Majk Džejms, probuđen u drugoj četvrtini, sa osam poena. 

Partizan je trenutno devetoplasirana ekipa Evrolige sa učinkom od 12 pobeda i 11 poraza. Njihov večerašnji protivnik se nalazi na šestom mestu sa samo jednom pobedom više, tako da bi večerašnji trijumf izabranike Željka Obradovića izjednačio sa Monakom na tabeli. Takođe, ono što donosi slavlje u večerašnjem okršaju je odvajanje od prvog partioca, Valensije, s obzirom da su "slepi miševi" ostali praznih šaka u Areni, juče protiv Crvene zvezde. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading