ŽELJKO KOMENTARISAO KATASTROFU U MONAKU! Obradović naglasio ko MORA da pruži VEĆI DOPRINOS!

Autor:

Sport

31.01.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu crno-beli bili dovoljno dobri.

ŽELJKO KOMENTARISAO KATASTROFU U MONAKU! Obradović naglasio ko MORA da pruži VEĆI DOPRINOS!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju u Monaku u 24. kolu Evrolige rezultatom 85:70.

Posle utakmice, poraz crno-belih komentarisao je stručnjak beogradskog kluba, Željko Obradović. 

- Pre svega čestitam Monaku na zasluženoj pobedi. Odlično su igrali bili su bili veoma agresivni večeras. Pravili su nam probleme na skoku, a njihova agresivnost rezultirala je sa naših 16 izgubljenih lopti. Još jednom čestitam Monaku bili su bolji - rekao je kratko najtrofejniji stručnjak Evrope. 

Foto: Starsport

Željko Obradović

Potom je istakao glavne probleme u igri njegovog tima. Posebno je izdvojio igrače sa klupe, čiji doprinos se nije video večeras, zbog čega je najveći teret morao da ponese kapiten.

- Monako je igrao agresivnu odbranu, mi smo u nekim trenucima bili konfuzni. Govorio sam i o skoku u napadu i izgubljnim loptama. Monako je imao 20 napada više od naš samim tim jako je teško pobediti. Igrači sa klupe treba da shvate da moraju da daju daleko veći doprinos u svakom smislu - rekao je Obradović. 

Za kraj je odbio da komentariše agrsivnu odbranu na Kevinu Panteru. 

- Ne znam ja ne mogu da pričam o faulovima na Panteru. Mnogo ih nije svirano. Potrebni su nam igrače sa klupe, koji moraju da pomognu timu. Nema smisla analizirati njihov učinak. Želim da se zahvalim navijačima koji nas prate svuda i nadam se da ćemo postati svesni toga - dovršio je Željko. 

Najefikasniji u ekipi crno-belih  bio je Kevin Panter sa nestvarnih 26 poena, a pratio ga je Frenk Kaminski sa 17 koševa. U Monaku je predvodnik bio Majk Džejms sa 19 poena. 

Partizan se ovim porazom izjednačio na tabeli sa Valensijom i imaju pedesetoprocentni učinak od 12 pobeda i 12 poraza. Ono što boli, jeste činjenica da je Monako još jedna ekipa, posle Makabija, Panatinaikosa i Fenerbahčea koja će imati bolji međusobni skor sa crno-belima, s obzirom da je Partizan u Beogradu slavio sa tek četiri poena razlike. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Dragan

31.01.2024 22:04

Željko kompleks, čestita Monaku, teško mu da čestita i Saši Obradoviću,

Rajko

31.01.2024 22:07

Ovaj poraz ide direktno tebi na dušu, pogrešni potezi, sam si donosio, forsirao si Dodžera i ako si video da je dečko u krizi, posle meča sa Žalgirisom gde je bio najbolji igrač, trebao si da ga odmoriš, i mesto prepusti Smitu protiv C. Zvezde, ali ti si uporan, i guraš ga i večeras gde je bio najgori igrač, bez poena. Naneli ti pravi dve lične u napadu ti ga ne povlači na klupu. Zašto Jaramaz, Trifunović, Ponitka, Koprivnica ne igraju, zadnja dva igrača ni minut, da li misliš da ćeš iscrpljene igrače da očekuješ da igraju bez odmora, umesto da si svima dao šansu ti nastavljaš sve po starom, zato nećemo se plasirati u plej of. Samo što si uporan ko mazga da tvoji miljenici i ako im ne ide moraju da igraju, pa po ceni poraza. Eto to je tvoja vizija. Gore igramo od prošle sezone. Ponitka je bio najbolji igrač Poljske na svetskom prvenstvu, imao je povrede, ali ti si ga prošetao od pleja do krila, pa je dečko izgubio ritam u igri, umesto da ti bude najbolji defanzivni igrač, i fenomenalan šuter, ti ga kažnjavaš da sedi na klupi, umesto da mu daš više šanse, npr. Protiv C. Zvezde, pa sada protiv Monaka, a on presedeo cele dve utakmice.