JOVIĆ NEMA DILEMU: Ljubimac delija otkrio zašto Zvezda nema bolje rezultate u Evroligi!

Autor: P. Z.

Sport

30.01.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši plejmejker crveno-belih u utorak igra protiv voljenog kluba.

JOVIĆ NEMA DILEMU: Ljubimac delija otkrio zašto Zvezda nema bolje rezultate u Evroligi!

Foto: Starsport

Stefan Jović

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20 časova u Areni dočekuju ekipu Valensije, u okviru 24. kola Evrolige. Tom prilikom, pred delijama će se pojaviti jedno dobro poznato lice.

U pitanju je, naravno, Stefan Jović.

Plejmejker Valensije je tri sezone nosio crveno-beli dres kluba sa Malog Kalemegdana, a sada će pred Zvezdinim navijačima igrati za protivnički tim.

- Za mene je utakmica kao i svaka druga, malo je specifična situacija, jer mnoga lica preko puta znam, znam i navijače i atmosferu, pa je zato nešto specijalno za mene, ovako je kao i svaka druga - izjavio je Jović uoči meča u Areni.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Jović i Branko Lazić kao saigrači u Crvenoj zvezdi

Upitan je zatim i kakav doček očekuje od strane zvezdaša.

Nisam ni o tome razmišljao, ali sećam se kada sam bio sa Himkijem, dočekan sam na najbolji mogući način, ne očekujem ništa manje.

Čini se da Crvena zvezda ima slabije rezultate od očekivanih.

Zvezda poslednjih par sezona potpisuje mnogo novih igrača, za nove igrače treba i vremena, sigurno će kako vreme bude odmicalo, ja se nadam i na Kupu, dostići željeni nivo. To je proces koji mora da se prođe - smatra iskusni organizator igre.

Republika

Foto: Euroleague.net

Stefan Jović u dresu Valensije

Ove nedelje je na programu još jedno duplo kolo u Evroligi. Posle međusobnog okršaja u Areni, Valensija će u četvrtak gostovati Albi, a Zvezda u petak dočekuje Barselonu.

- Izuzetno je naporno, pogotovo već treći prozor u januaru da je duplo kolo, mnogo putovanja, mnogo utakmica, paralelno se igraju dve lige, ali kako je nama tako je i svima - poručio je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading