ŠTA URADI, ČOVEČE? Jokić izveo MAGIJU! O njegovom POTEZU bruji Amerika! Denver PONIŽEN na poluvremenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.01.2024

02:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalno dodavanje najboljeg igrača Denver Nagetsa.

ŠTA URADI, ČOVEČE? Jokić izveo MAGIJU! O njegovom POTEZU bruji Amerika! Denver PONIŽEN na poluvremenu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Košarkaši Denvera igraju meč protiv Njujork Niksa, a susret nije dobro počeo po NBA šampiona.

Brzo je domaćin stekao lepu zalihu i na veliki odmor otišao s 21 košem prednosti (62:41), pa su Nagetsi prinuđeni da u drugom poluvremenu, utakmice u Medisonu, jure ogromni dvocifreni zaostatak.

Ipak, prvo poluvreme, proteklo je u režiji Nikole Jokića, koji je već do odmora bio najefikasniji pojedinac utakmice sa 17 postignutih poena, 8 uhvaćenih lopti i dve asistencije.

Osim što je bio jedina svetla tačka u timu "grumenja", Somborac se izdvojio i potezom koji je obeležio ovaj duel do odlaska na pauzu.

Naime, prilikom jednog napada izabranika Majka Melouna, Jokić je ne gledajući poslao asistenciju iza leđa ka Eronu Gordonu, koji je iskoristio poklon srpskog centra i brutalno zakucao loptu u koš.

Kako je izgledao ovaj fenomenalan potez "Džokera", pogledajte i u ovom video snimku:

Denver je u duel sa Njujorkom ušao sa tri vezane pobede i skorom od 31 pobede i 14 poraza, dok Niksi imaju bilans od 27 trijumfa i 17 neuspeha.

Podsetimo da su nezvanično izašle startne petorke predstojećeg Ol-Star vikenda, koji se 18. febraura održava u Indijanapolisu, a Nikola se prema očekivanju našao među prvih pet u Lebronovom timu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading