SRBIJO, NEMA SPAVANJA! Evo gde možete PRATITI Jokićev Denver i Novaka Đokovića! OVO ne sme da se propusti!

Autor:

Sport

26.01.2024

00:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši najbolji sportisti današnjice izlaze na terene, Nole u Melburnu, a "Džoker" u legendarnom Medison Skver Gardenu.

SRBIJO, NEMA SPAVANJA! Evo gde možete PRATITI Jokićev Denver i Novaka Đokovića! OVO ne sme da se propusti!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Košarkaši Denver Nagetsa gostuju Njujork Niksima u noćašnjem meču NBA lige, jedan čas i 30 minuta posle ponoći.

Aktuelni šampioni na čelu sa najboljim igračem Nikolom Jokićem, Džamalom Marejom, Eronom Gordonom i ostalima, imaju priliku da novom pobedom preskoče Oklahomu po broju pobeda na tabeli Zapadne konferencije, ali i Minesotu koja u istom terminu gostuje Bruklin Netsima.

Pred "grumenjem" je težak zadatak, budući da ekipa iz Medison Skver Gardena igra fantastično i trenutno zauzima petu poziciju u Istočnoj konferenciji, sa skorom od 27 pobeda i 17 poraza. Ujedno, Njuork je u fantastičnoj seriji od četiri uzastopne pobeda, pošto su savladali Bruklin Netse (108:103), Vašington Vizardse (113:109), Toronto Reptorse (126:100) i Hjuston Roketse rezultatom 109:94.

 

Standings provided by Sofascore

 

Branilac titule takođe igra sjajno, obzirom da su u prethodna tri meča, Jokić i ekipa uzeli meru Indijana Pejsersima (114:109), Vašington Vizardsima (113:104) i Boston Seltiksima (102:100). Ono što daje posebnu težinu ovim pobedama Denvera, jeste činjenica da su sve ostvarene na gostovanjima.

Treba reći da Nikola od početka sezone prosečno beleži 25.7 poena, uz fenomenalnih 11.9 skokova i devet asistencija gotovo na svakom meču. Sa skoro tripl-dablom po utakmici, ponovo je jedan od glavnih kandidata za MVP priznanje najjače lige sveta. 

Utakmica Njuork Niks - Denver Nagets igra se u noći između četvrtka i petka s početkom od 1.30 časova, ali TV prenosa za područje Srbije neće biti.

Inače, za sve Srbe noćas nema spavanja, jer tri časa kasnije Novak Đoković igra polufinalni meč Australijan opena protiv Janika Sinera, a taj duel će prenositi Eurosport i naš portal Republika.rs u lajv blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading