ISPLIVALO! Poznate startne PETORKE na Ol Star meču! Evo ko se uz Jokića NAŠAO u njima!

Autor:

Sport

26.01.2024

01:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najprestižnija utakmica u NBA igra se 18. februara u Indijanapolisu.

ISPLIVALO! Poznate startne PETORKE na Ol Star meču! Evo ko se uz Jokića NAŠAO u njima!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

Kako prenose američki u noći između četvrtka i petka, poznate su startne petorke za predstojeći Ol-star duel, koji će se održati u Indijanapolisu. Izabrana su desetorica NBA igrača, koji su dobili ovu veliku čast da budu selektirani uz pomoć glasanja navijača.

NBA se posle pauze koja traje od 2017. godine ponovo vraća formatu u kojem se sastaju timovi Istočne i Zapadne konferencije.

Prema pisanju uvek dobro obaveštenog novinara Šemsa Čaranije, starteri na "Zapadu" su kapiten Lebron Džejms (Los Anđeles Lejkers), Kevin Durent (Finiks Sans), Nikola Jokić (Denver Nagets), Luka Dončić (Dalas Maveriks) i Šej Gildžus-Aleksander (Oklahoma).

 

 

U timu Milvokija, starteri su: kapiten Janis Adetokumbo (Milvoki Baks), Džejson Tejtum (Boston Seltiks), Žoel Embid (Filadelfija Seventisiksers), Tajris Haliburton (Indijana Pejsers) i Demijan Lilard (Milvoki Baks).

 

 

Kada je u pitanju Nikola Jokić, biće ovo za Somborca šesto uzastopno učešće na najspektakularnijem NBA događaju.

U dve od tri kategorije Jokić je bio ispred Lebrona Džejmsa u Ol star trci. U glasovim košarkaša Nikola je dobio 197 poena, a Džejms 144. Mediji su takođe bili potpuno na strani srpskog asa - Jokić 99, Lebron 59.

 

Što se tiče navijača, tu je pobedu odnela živa legenda Los Anđeles Lejkersa sa 5.098.872 glasa, dok je "Džokeru" pripalo 4.504.466 glasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading