PAVIĆEVIĆ GOTOVO ZAPLAKAO PRED MEDIJIMA POSLE PARTIZANA: Ovo je NAJTEŽA utakmica u mom ŽIVOTU!

Autor:

Sport

30.12.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svemu je prethodilo hapšenje njegovog brata.

PAVIĆEVIĆ GOTOVO ZAPLAKAO PRED MEDIJIMA POSLE PARTIZANA: Ovo je NAJTEŽA utakmica u mom ŽIVOTU!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana porazili su Mornar u Baru u okviru 14. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 76:98.

Nakon meča, dva trenera su izašla pred medije, ali pošto nije bilo pitanja novinara, reč je uzeo trener Mornara Mihailo Pavićević. Imao je samo reči hvale o Željku Obradoviću, da bi se potom osvrnuo na utakmicu i dešavanja koja su sve zanimala u vezi sa njegovim bratom Đorđijem.

- Čestitam Partizanu na više nego zasluženoj pobedi. Našem dragom prijatelju i najvećem treneru Evrope u istoriji ove igre Željku Obradoviću da se zahvalim na lepim rečima. Kada takve reči dolaze od pravih ljudi, one mnogo vrede, a oni koji nisu vredni pomena, neka se kriju u rupama. O utakmici ne mogu mnogo da pričam, čestitam svojim igračima na izuzetnoj borbi i želji. Bilo je perioda kada smo igrali pametno, ali Partizan je bolji - rekao je Pavićević.

Republika

Foto: AdmiralBet ABA liga

Mornar-Partizan

Posle analize utakmice, trener Pavićević je izneo svoje emocije zbog hapšenja njegovog brata, pod sumnjom za šverc cigareta.

- Što se mene tiče, ovo je bila najteža utakmica u mom životu. Iskreno, ne znam kako sam ostao u dvorani. Ovu dvoranu ne pune oni koji nisu vredni pomena, nego je punio Đoko Pavićević. Iako mi je brat, možda nije u redu, želim da mu se zahvalim što je priredio još jedan spektakl u ovom gradu. Vraćeno mu je na 'lep' način. Ovo je sport i držaću se sporta, a kada budem pričao o tome, oglasiću se javno i svi će čuti moje mišljenje. Ne bih želeo da zloupotrebljavam ovaj sportski, veličanstven događaj - poručio je kroz suze trener Mornara i dodao:

- Evo, sedam punih godina priređujemo gradu i državi košarkaške spektakle o kojima se uvek u superlativu priča. To je ono na šta smo više nego ponosni. Košarka će se igrati i posle nas, ali ostaće priča o jednom periodu gde će zlatnim slovima ostati upisan Mornar u istoriji sporta. Mornar je stekao simpatije ne samo u regionu, a ovaj klub može da se pohvali jednom činjenicom - navijači Partizana i Zvezde, dva najveća kluba na ovim prostorima, mi kažu jedno: 'Navijam za svoj klub, ali onda posle toga navijam za Mornar'. Većeg komplimenta od tog nema. Svuda smo lepo dočekani i sve smo lepo dočekali. Ostali smo dužni našim prijateljima iz Partizana večeru, oni su se vratili odmah za Beograd zbog zgusnutog rasporeda. Bolje je da sa ovim možda i završim, jer će me poneti emocije. Miševi treba da znaju da mi srca imamo dovoljno za sve. I za ljubav i za druge stvari, emotivan je bio Pavićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading