TRENER MORNARA OSTAVIO OBRADOVIĆA U ČUDU! Evo ŠTA je rekao na KONFERENCIJI za medije!

Autor:

Sport

30.12.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio oduševljenje.

TRENER MORNARA OSTAVIO OBRADOVIĆA U ČUDU! Evo ŠTA je rekao na KONFERENCIJI za medije!

Foto: AdmiralBet ABA liga

Košarkaši Partizana porazili su Mornar u Baru u okviru 14. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 76:98.

Partizan je na krilima stranaca, pre svih Pantera, Kaminskog, Nanelija i Kabokla stekao neku početnu prednost koju je samo održavao do kraja susreta. Barani su pružili dobar otpor, s obzirom na to da se radi o poslednjeplasiranoj ekipi regionalne lige. U drugom delu susreta istakli su se domaći igrači u redovima gostiju - Anđušić, Koprivica i Vukčević koji su pomogli da se meč mirno privede kraju.

Nakon meča, dva trenera su izašla pred medije, ali pošto nije bilo pitanja novinara, reč je uzeo trener Mornara Mihailo Pavićević.

- Ja sam nekada radio kao portparol Mornara i žao mi je što nisam na toj poziciji i sada. Žao mi je što ne sedim pored takve veličine i najvećeg trenera u Evropi. Nemam pitanje, već samo želim da zahvalim i iskažem divljenje gospodinu Obradoviću. Sve ovo kažem kao veliki navijač Crvene zvezde, rekao je Pavićević.

 

 

Obradović se potom zahvalio na komplimentima, pa je izneo svoje utiske.

Hvala na divnim rečima. Bila je ovo utakmica koju smo morali da odigramo ozbiljno i dali smo sve od sebe da tako i bude. Nije lako da se priča, pogledajte ovu atmosferu. Zahvaljujem se navijačima koji su nas pratili ovde, a oni su sa nama zbog porodice Pavićević. Ona je podigla Mornar i želim toj porodici srećnu Novu godinu i uspehe u njoj. Zaista je lepo da se vide ovakve scene. Daj Bože da svaka hala u AdmiralBet ABA ligi bude ispunjena dobrom atmosferom kao ova u Baru ili “Krešimir Ćosić” u Zadru – zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading