POMAMA ZA ŽELJKOM OBRADOVIĆEM! Trener Partizana ne može da SE ODBRANI od fanova! (FOTO)

Autor:

Sport

29.12.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se pokazalo koliko je cenjen.

POMAMA ZA ŽELJKOM OBRADOVIĆEM! Trener Partizana ne može da SE ODBRANI od fanova! (FOTO)

Foto: Republika

Košarkaši Partizana u subotu od 18 sati gostuju ekipi Mornara iz Bara u meču 14. kola AdmiralBet ABA lige. 

Crno-beli su već krenuli put Crne Gore ovog popodneva, a na aerodromu u Beogradu se dogodila prava pomama kada je ugledan Željko Obradović.

Naime, strateg Partizana je viđen kako šeta najvećim aerodromom u Srbiji, a samo nekoliko minuta kasnije hrpa ljudi se stvorila oko njega. Odjekivali su povici: "Srećno,srećno!", a treba napomenuti da je Obradović našao vremena da se slika sa svakim.

Podrška Grobara ne izostaje ni posle tri vezana poraza crno-belih, te nema dileme da je susret u Baru važan, kako za navijače, tako i za ekipu.

Popularni "Žoc" je istakao značaj sutrašnjeg duela i pohvalio domaćine zbog kvalitetnog rada u godinama za nama. 

- Nova utakmica u AdmiralBet ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radio neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu - istakao je Željko. 

Trener Mornara Mihailo Pavićević je istakao da je Partizan postao atrakcija zahvaljujući Željku Obradoviću.

– Otkad je veliki mag Željko Obradović došao na klupu Partizana, crno-beli predstavljaju atrakciju gde god da gostuju. Nije izuzetak ni Bar, čak naprotiv. Sigurno da će to biti praznik košarke. Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, ne samo u AdmiralBet ABA ligi. Želeo bih da svi uživaju u tom spektaklu – izjavio je Pavićević za klupski sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading