BIVŠI TRENER PARTIZANA SEDA NA KLUPU FENERBAHČEA: Sve je bliže DOGOVORU!

Autor:

Sport

13.12.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba

BIVŠI TRENER PARTIZANA SEDA NA KLUPU FENERBAHČEA: Sve je bliže DOGOVORU!

Foto: Starsport

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Dimitris Itudis dobio otkaz u Fenerbahčeu. Rezultati u Evroligi u poslednje vreme jesu bili upitni, ali je neočekivano bilo da će se uprava turskog kluba odlučiti na ovakvu odluku.

Kako javljaju grčki mediji, kap koja je prelila čašu u ovoj odluci da se smeni trener je poraz Fenera od Anadolu Efesa u derbiju turskog prvenstva rezultatom 81:80.

Naravno, odmah su počele spekulacije o tome ko će naslediti Itudisa na mestu njegove doskorašnje funkcije, a kako prenosi "Eurohoops" najveći kandidat za klupu Fenerbahčea nije Šaras Jašikevičius kako je u prvi mah počelo da se piše, već bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri!

Bivši trener Partizana i Bajerna iz Minhena pregovara o ugovoru do kraja sezone 2023-24 sa opcijom da se produži do kraja sezone 2025-26, prema izvorima renomiranog "Eurohoopsa".

Itudis je stigao u Fener tokom leta prošle godine, kada je potpisao trogodišnji ugovor. Doveo je ekipu do plej-ofa Evrolige 2023, ali je poražen od Olimpijakosa u seriji od pet utakmica, dok je takođe i u toj sezoni ostao bez ijednog trofeja, a ranije ove godine je već jednom dobio otkaz na mestu grčkog selektora posle Mundobasketa na Filipinima.

Trinkijeri je trenutno bez angažmana od leta ove godine kada se rastao sa svojim poslednjim klubom Bajernom iz Minhena, a videćemo kako će se stvari sa istanbulskim timom odviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading