PA, OVO JE HIT! Devojka Bruna Kabokla žestokim UDARCEM skinula brushalter protivnici! Sevnule bradavice! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranica košarkaša Partizana bije i ne pita.

PA, OVO JE HIT! Devojka Bruna Kabokla žestokim UDARCEM skinula brushalter protivnici! Sevnule bradavice! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Centar Partizana Bruno Kaboklo je igrama brzo postao ljubimac grobara, ali je nasuprot tome, njegova devojka hit u Sjedinjenim Američkim Državama kada se radi o svetu borilačkih veština.

Karmen Petrović koja je već dugo vremena vezi sa Kaboklom je zvezda američkog rvanja,a nedavno je jedan njen potez izazvao mnoštvo pregleda na društvenim mrežama.

Ona je naime, tokom borbe sa Arijanom Grejs izvela udarac nogom koji je slučajno svukao grudnjak njenoj protivnici.

Grejs je odmah poskočila i uhvatila se za gole grudi kako ih ne bi svi videli, a na njenu sreću su kamere imala takav ugao da se na kraju nije sve ni videlo.

Karmen Petrović, poznata je po svom crnom pojasu u WWE. Rodom je sa Balkana, ova atraktivna takmičarka je promenila ime po dolasku u SAD.

Naime, rođena je kao Monika Klisara u Zenici, brzo je stekla veliku popularnost, a njeni brojni obožavaoci nastavljaju da prate svaki njen korak, posebno posle pomenutog meča koji je zadovoljio mušku populaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading