JOKIĆ NE MOŽE SAM! Denver zabeležio prvi poraz u sezoni

Autor:

Sport

02.11.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao pomoć saigrača

JOKIĆ NE MOŽE SAM! Denver zabeležio prvi poraz u sezoni

Foto: www.profimedia.rs

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu dobru partiju, ali to nije bilo dovoljno za slavlje Denvera. Naime, Nagetsi su poraženi od Minesote sa 110:89 i to nakon četiri vezana trijumfa. 

Nikola Jokić odigraoje još jednu brutalnu partiju i duel je završio sa 25 poena, 10 skokova i tri asistencije, ali to nije bilo dovoljno za uspeh. Najveći je problem što on nije imao pomoć svojih saigrača. 

Od prvog do poslednjeg minuta meča domaćin je kontrolisao dešavanja na terenu i na kraju zasluženo zabeležio trijumf. Krenuli su silovito, u drugoj deonici stigli do dvocifrene prednosti koju su gotovo rutinski čuvali do samog kraja meča.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Edvards sa 24 poena, a pratio ga je Karl Entoni Tauns sa 21 postignutim poenom.

Jokić je bio najefikasniji akter meča, ali je ostatak tima potpuno zakazao. Pored Nikole dvocifren učinak imao je samo Džamal Marej koji je meč završio sa 14 poena. 

Nakon ovog neugodnog gostovanja Denver očekuje niz susreta na svom parketu. U narednom meču ugostiće šampioni sjajni Dalas, a nakon toga slede dueli sa Čikagom i Nju Orleansom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading