ZVEZDA ODRŽALA HITNU SEDNICU UPRAVNOG ODBORA! Doneli odluku o Baharovoj sudbini

Autor:

Sport

02.11.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda razume nezadovoljstvo navijača

ZVEZDA ODRŽALA HITNU SEDNICU UPRAVNOG ODBORA!  Doneli odluku o Baharovoj sudbini

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno protiv TSC (1:1) u zaostalom meču osmog kola. Ovaj rezultat nikako se nije svideo navijačima crveno-belih, koji su poručili treneru Baraku Baharu da ima žuti karton.

Novim kiksom klub sa Marakane zaostaje šest bodova za liderom Partizanom. Srpski klub je održao nakon meča upravni odbor, a zatim se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da se veruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju - poručuju iz Zvezde i dodaju:

- Posle šest uzastopnih titula, hteli smo novi iskorak, hteli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima. U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova.

Razumemo nezadovoljstvo navijača, i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku. Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading