SVETI LUKA, A NE NOĆ VEŠTICA: Nikola Jokić poslao brutalnu poruku Amerikancima

Autor:

Sport

01.11.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin jednim potezom stavio do znanja šta on slavi 31. oktobra.

SVETI LUKA, A NE NOĆ VEŠTICA: Nikola Jokić poslao brutalnu poruku Amerikancima

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Da li se 31. oktobra slavi Sveti Luka ili Noć veštica? To pitanje izazove veliku raspravu u Srbiji svakog poslednjeg dana deetog meseca u godini. Srpski vernici jasno poručuju da se slavi veliki svetac, dok oni koji naginju zapadnjačkim navijama slave uz bundevu i maske.

Zato je razumljivo da se sportisti širom sveta maskiraju za Noć veštica, a to su organizovano uradili košarkaši Denvera i tako maskirani odleteli na gostovanje Minedosti na meč koji se igra u noći između srede i četvrtka. Svi se maskirali sem našeg Nikole Jokića! Srbin se na aerodromu pojavio obučen krajnje uobičajeno u crnoj trenerci i tako sproveo u delo najavu da neće učestvovati u performansu.

 

 

S druge strane, Eron Gordon, Kentavijus Kaldvel - Poup, Deandre Džordan, Redži Džekson, pa i sam trener Majkl Meloun, ispoštovali su tamošnju tradiciju i obukli su kostime. Kao i ostali članovi Nagetsa. Neko je glumio Reptara, lika sa tamošnjih TV ekrana koji liči na dinosaurusa. Imali smo Kena, košarkaškog sudiju, Supermena, Tejlor Sfift i ostale zanimljive likove. Zato ne čudi da je bilo veselo u avionu Denvera tokom putovanja za Mineapolis.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Душан

01.11.2023 18:38

Браво Никола!!!