JOKIĆ SVIRAO DŽEZ: Nezaustavljivi Srbin izvukao poker

Autor:

Sport

31.10.2023

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikoja upisao novi tripl-dabl u četvrtoj pobedi Denvera ove sezone.

JOKIĆ SVIRAO DŽEZ: Nezaustavljivi Srbin izvukao poker

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl u pobedi Denvera nad Jutom sa 110:102. Srbin je četvrtom trijumfu Nagetsa ove sezone u NBA ligi u isto toliko mečeva doprineo sa 27 poena, 11 asistencija i 10 skokova.

Aron Gordon je pratio srpskog košarkaša sa 21 poenom, dok je 18 uz 14 asistencija upisao Džamal Marej. Zapaženu partiju imao je i Kristijan Braun ubacivši devet poena uz osam skokova. U poraženoj ekipi Lauri Markanen je dao 27 poena i uhvatio 14 lopti, a podelio je i pet sistencija za koš, Voker Kesler je dodao 22 uz 13 skokova. Orton-Taker i Džon Kolins su ubacili 16 odnosno 15.

 

 

Denver predvođen Jokićem vodio je ceo meč. Nikola je prvo delio asistencije, četiri pre prvog koša, a kada je počeo da pogađa NBA šampioni su otišli na 31:21. Nagetsi su odigrali timski pa je Aron Gordon pogađao, Marej asistirao, a onda je Džoker pogodio trojku pred samo poluvreme. Na osam minuta do kraja meča Jokić je asistencijom za Gordonovo zakucavanje došao do dabl-dabl učinka, dok je u poslednjim sekundama meča uhvatio loptu za tripl-dabl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading