SRBIN NADOMAK HOLIVUDA: Filip Petrušev ima novi NBA klub

Autor:

Sport

31.10.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar deo velikog trejda kojim je stvoren NBA super tim.

SRBIN NADOMAK HOLIVUDA: Filip Petrušev ima novi NBA klub

Foto: www.profimedia.rs

Filip Petrušev napušta Filadelfiju samo tri i po meseca nakon što je zadužio njen dres i to u sklopu velikog trejda. Bivši centar Crvene zvezde Meridianbet će ruku pod ruku sa Džejsmon Hardenom u Los Anđeles Kliperse, a put Grada anđela će još Pi Džej Taker, dok će Filadelfija zauzvrat dobiti Markusa Morisa, Nikolasa Batuma, Roberta Kovingtona i Kenjona Martina Džuniora, kao i pik prve runde drafta 2028. godine, te dva pika druge runde.

 

 

Ovim trejdom napravljen je novi "super tim" u NBA ligi nadomak Holivuda. Naime, Džejms Harden će igrati sada sa Kavajem Lenardom i Polom Džordžom, pa će zajedno pokušati da Nikoli Jokiću i Denveru otmu NBA prsten. u istom timu je i Rasel Vestbruk kog Harden dobro poznaje iz perioda kada su nastupali u Oklahomi.

Imajući ovo u vidu, ostaje da se vidi kakvu će ulogu Petrušev imati u timu i koliku će minutažu dobijati. U svakom slučaju biće mu to dobra prilika da se razvija u društvu NBA asova, a ko zna, možda zajedno osvoje i titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading