SRBIN BACIO AMERE U TRANS: Protiv toga ništa ne možete

Autor:

Sport

31.10.2023

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović imao skroman učinak u pobedi Atlante, ali je pogodio kada je trebalo.

SRBIN BACIO AMERE U TRANS: Protiv toga ništa ne možete

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Bogdan Bogdanović nije odigrao statistički veliki meč u pobedi Atlante nad Minesotom sa 127:113, ali je odigrao najbolje kada je to bilo najpotrebnije. Srbin je utakmicu NBA lige završio sa osam poena i čeitir asistencije uz po skok, izgubljenu i ukradenu loptu za 20 minuta u igri.

Ipak, Bogdanov prvi šut na susretu je oduševio američkog komentatora. Srbin je fintirao čuvara i ubacio trojku iz ugla.


- Ništa osim mrežice! Ništa ne možete da uradite protiv toga - vikao je komentator nakon Bogdanovićevog poteza.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Kada je u pitanju sam meč, Atlantu je predvodio sjajni Marej sa 41 poenom, a pratio ga je Jang sa 24. Kod Minesote se istakao Edvards koji je postigao 31 poen i Tauns sa dabl-dabl učinkom (16 poena, 10 skokova).

Atlanta je bolje ušla u utakmicu i u ranoj fazi prve četvrtine došla do prednosti 8:3. Do kraja prve četvrtine ekipe su igrale egal utakmicu. Posle nepuna četiri minuta igre u drugoj četvrtini, Minesota prvi put odlazi na dvocifrenu prednost sa 52:42. Do kraja prvog poluvremena Houksi nisu uspevali da se rezultatski vrate u igru, pa su na pauzu otišli sa ozbiljnim zaostatkom (79:60).

Međutim, sredinom treće četvrtine razigrao se Marej, koji je pokrenuo veliku seriju Houksa i sa čak 22 poena doveo Atlantu do izjednačenja. Minesota je u potpunosti stala, a Marej je nastavio da zatrpava koš protivnika, i doveo je svoju ekipu na najveću prednost od starta utakmice - 113:100. U tim trenucima činilo se da niko na terenu ne može da zaustavi Mareja, pa je prednost Atlante konstantno rasla, do najvećih plus 18, i posle do sigurne pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading