RASKRINKAVANJE TEK POČELO! Evo kako je Lalić doneo Skaj u Srbiju - sve je počelo nakon LIKVIDACIJE ovog čoveka, a onda...

Autor:

Hronika

31.10.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriminalna grupa je počela koristiti ove telefone nakon likvidacije karatiste Vlastimira Miloševića.

RASKRINKAVANJE TEK POČELO! Evo kako je Lalić doneo Skaj u Srbiju - sve je počelo nakon LIKVIDACIJE ovog čoveka, a onda...

Foto: Tanjug-V.Šporčić, R. Prelić, MUP

Veljko Belivuk i Srđan Lalić

Ilija Kovačević, sin pokojnog Zorana Kovačevića Koče, bivšeg boksera Partizana i vlasnika lanca kockarnica, trebalo je da svedoči juče na suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, međutim, on se nije pojavio.

Prema tvrdnjama okrivljenog saradnika Srđana Lalića, Ilija Kovačević je navodno nabavljao Skaj telefone za optužene članove kriminalne grupe.

Kriminalna grupa je počela koristiti ove telefone nakon likvidacije karatiste Vlastimira Miloševića.

Srđan Lalić je izjavio da je bio distributer aplikacije Skaj za Srbiju i da je postao distributer tokom svog boravka u inostranstvu, gde se bavio trgovinom droge.

Upravo Srđan Lalić je tokom svog svedočenja pred Specijalnim sudom otkrio detalje o Skaj aplikaciji, poput toga kada su okrivljeni krenuli da je koriste. Ispričao je da je on bio distributer aplikacije Skaj za Srbiju.

Prema njegovim trvrdnjama, izjavio je da je jedno vreme bio u inostranstvu, i to nakon ubistva karatiste Vlastimira Miloševića. U inostranstvu se bavio drogom i tada je postao distributor za aplikaciju Skaj.

Republika

Foto: E Stock, MUP

 

- Otvorio sam firmu sa sedištem u Pragu. Ja sam bio vlasnik, a moj prijatelji saradnik, a kasnije i član grupe je bio direktor. Po izlasku iz zatvora Veljka i Marka, posle ubistva na šinama, ponovo smo stupili u kontakt i to putem Skaj aplikacije. Dogovorili smo se da se vidimo. Belivuk je bio sprečen, ali Miljković i ja smo se dogovorili da se početkom 2019. vidimo u Barseloni. Tamo smo se sreli i upoznao sam Marka Budimira, Nebojšu Jankovića, Luku Živanovića i još jednog momka za kog mislim da se zove Duško, ali on je posle uhapšen u Barseloni zbog ubistva Peruničića u Marbelji. Boravili smo u njegovoj kući koja je bila laboratorija za proizvodnju skanka - rekao je Lalić.

 

Podsetimo, ubistvo na šinama je likvidacija Vlastimira Miloševića, koji je ubijen na šinama u centru Beograda 2017. godine. Za zločin se, između ostalog, sudilo Belivuku i Miljkovića, ali su oni naknadno pravosnažno oslobođeni za pomenuto ubistvo. Ipak, tokom suđenja, na osnovu svedočenja Lalića, jasno se moglo zaključiti da su za likvidaciju odgovorni Belivuk i Miljković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading