KIM KARDAŠIJAN PREKO GAĆA I BRUSA ULAZI U NBA LIGU: Starleta će imati veliki uticaj

Autor:

Sport

31.10.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda biće na neki način deo i ol-star meča NBA lige, ali i nacionalnog tima SAD.

KIM KARDAŠIJAN PREKO GAĆA I BRUSA ULAZI U NBA LIGU: Starleta će imati veliki uticaj

Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan ulazi u NBA ligu! Američka starleta i rijaliti zvezda, koja je stekla planetarnu slavu postaće deo NBA lige nakon što je rukovodstvo najjače košarkaške lige na svetu objavilo je da će njena firma za proizvodnju donjeg veša SKIMS biti jedan od zvaničnih sponzora takmičenja. Ugovor će stupiti na snagu već ove sezone, a ne odnosi se samo na NBA, nego i na žensku ligu WNBA, kao i na nacionalne košarkaške selekcije SAD.

Neverovatno sam ponosna na SKIMS partnerstvo sa NBA, jer je to odraz sve većeg uticaja SKIMS na kulturu - navela je Kardašijan, suosnivač i kreativni direktor kompanije.

Još nije precizirano na šta će se konkretno odnositi ova saradnja, ali je komesar NBA lige Adam Silver rekao je da će se partnerstvo videti kroz buduće događanje, koji uključuju i Ol-star vikend sredinom februara 2024. u Indijanapolisu.

Podsetimo, pojedini sportisti, a među njima i Nejmar i košarkaš Oklahome Šaj Gildžes-Aleksander već su učestvovali u promotivnoj kampanji pomenute firme za proizvodnju donjeg veša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ha

31.10.2023 09:33

šta li će sad Karleuša da izmisli? U kakvoj je poziciji može sa reklamira Tigar opanke u našoj košarci