STIGLA ZVANIČNA POTVRDA! Izraelski klubovi biće domaćini u Beogradu! Džikić na mestu USPEHA!

Autor:

Sport

27.10.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se i čelnici FIBA Lige šampiona.

STIGLA ZVANIČNA POTVRDA! Izraelski klubovi biće domaćini u Beogradu! Džikić na mestu USPEHA!

Foto: Starsport

Nedavno je doneta zvanična odluka da će višestruki prvak Evrope Makabi iz Tel Aviva igra kao domaćin utakmice Evrolige u Beogradu, zbog ratnog stanja u Izraelu. Nekoliko dana kasnije, stigla je nova potvrda da će isto uraditi i Hapoel iz Jerusalima.

Klub u kome s klupe komanduje nekadašnji trener Partizana i Budućnosti Aleksandar Džikić je dobio potvrdu od strane FIBA Lige šampiona, pa će u narednom periodu dvorana "Aleksandar Nikolić" biti njihova nova "kuća".

- Hapoel Jerusalim će svoje domaće utakmice u grupi G FIBA Lige šampiona igrati u Beogradu. Košarkaška Liga šampiona i klub su zajednički doneli odluku zbog trenutne bezbedonosne situacije u Izraelu, uz konsultacije sa vlasnicima i svih garancija koje su dobijene od strane Vlade Srbije i KSS-a. Utakmice će igrati u hali "Aleksandar Nikolić" bez prrisustva publike. U sredu prvog novembra oni će biti domaćini Galatasaraju - stoji u saopštenju FIBA Lige šampiona.

 

 

Naredna dva duela Lige šampiona, Hapoel će odigrati "kao domaćin" protivnik im je PAOK iz Soluna (13. decembra), dok sedam dana kasnije izlaze na megdan ekipi Benfike.

FIBA Liga šampiona se zahvalila svima, a posebno Košarkaškom savezu Srbije, što su izašli izraelskim klubovima u susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Solo

27.10.2023 18:59

Oni su priznali albancima Kosovo a sad im mi uzvracamo da igraju kosarku u Beogradu zbog haosa koji su sami napravili decenijama..Vrlo losa odluka Vucica i ostalih..Ali videcemo da li ce da povuku to priznanje posle ovoga Srpskog doceka..