OGLASIO SE BARAK BAHAR: NE ŽALIM ZBOG ODLUKA! Kraso? Svaki igrač ima uspone i padove

Autor:

Sport

27.10.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde pričao je pred subotnji meč Superlige Srbije protiv IMT.

OGLASIO SE BARAK BAHAR: NE ŽALIM ZBOG ODLUKA! Kraso? Svaki igrač ima uspone i padove

Foto: Starsport

Barak Bahar

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je očekivanja pred utakmicu 13. kola Superlige Srbije, koju će crveno-beli odigrati u subotu od 18 časova i 30 minuta na gostujećem terenu protiv ekipe IMT. 

- IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat – istakao je Barak Bahar. 

 
Nije želeo da otkrije Barak Bahar koji igrači će početi utakmicu. 
 
- Na to pitanje ću moći da odgovorim nakon treninga. Najbolje je da sačekamo i vidimo kako se ko od igrača oseća i kome je potrebno još oporavka nakon duela u Ligi šampiona - rekao je Izraelac i dodao da će moći da računa na sve igrače: 

- Svi su zdravi, ali ću nakon treninga moći da vidim ko se oseća svežije i odmornije, a kome će značiti da u utakmicu protiv ekipe IMT uđe sa klupe. 

 
Nije želeo da poredi igrače koji nastupaju na poziciji napadača – Endiajea i Mijatovića. 
 
- Nema potrebe za poređenjem igrača. Svi igraju i dobijaju određenu minutažu. Takođe, vredno treniraju, daju sve od sebe, zaista obojica rade vrhunski. Mijatović je dugo u klubu, on ovde odrasta i svakako će u narednim mečevima dobijati šansu - kaže Bahar i osvrće se na status Žan Filipa Krasoa: 
 
- Svaki igrač ima uspone i padove, kada je reč o igri u toku sezone. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno verujem da će tako i nastaviti. Očekuje se od njega da to čini i u budućnosti, kao i da će biti na terenu. Verujemo u njega. 
 
Pohvalio je Barak Bahar mladog Kostu Nedeljkovića. 
 
- Ne žalim zbog odluka, nekada je za mlade igrače bolje kada uđu u igru sa klupe. Takođe ista situacija je sa Mijatovićem i Lučićem, dosta su pomogli ekipi i na taj način smo postigli gol, a malo je nedostajalo i da stignemo do izjednačenja u teškoj utakmici. Nedeljković je već igrao u domaćem šampionatu, a svakako ga možete očekivati na terenu. Sa druge strane Mijailović je igrač koji može da igra na mnogo pozicija, moći ćemo da ga vidimo ne samo na desnom beku, već i drugim mestima, s obzirom da je on veoma važan igrač za ekipu - poručuje.
 
Istakao je šef stručnog štaba Zvezde da će u narednom periodu crveno-beli raditi na unapređenju odbrane. 
 
- Ne želim da poredim sezone, jer svaka je priča za sebe. Ne bih se vraća unazad i pričao mnogo o prošlosti. Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo sa druge strane igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili pogodak. Želimo da unapredimo i taj segment igre – zaključio je Barak Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading