HRVAT UDARIO PO SRBIMA! Meta mu je tandem Piksijevih "orlova"!

Autor:

Sport

27.10.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Torina Ivan Jurić nije štedeo kritike na račun Nemanje Radonjića i Ivana Ilića, dok je pohvaljen samo golman Vanja Milinković-Savić.

HRVAT UDARIO PO SRBIMA! Meta mu je tandem Piksijevih "orlova"!

Foto: www.profimedia.rs

Predvodio je Ivan Jurić mnoge klubove tokom trenerske karijere, a u njoj su uvek bili i srpski fudbaleri. Tako je bilo u Veroni kada su pod njegovom palicom kao šefa struke briljirali Darko Lazović i Ivan Ilić. Ista slika je i otkako se odlučio da sedne na klupu Torina, jer tim "bikova" ne može da se zamisli bez Vanje Milinković-Savića, Ivana Ilića i Nemanje Radonjića. 

Međutim, od starta nove sezone Torino je daleko od očekivanih rezultata, zbog čega je Jurić izložen brojnim kritikama. "Bikove" u narednom kolu Serije A igraju protiv Lećea i tri boda su "pod moranjem". Tim povodom pred novinarima se pojavio hrvatsku stručnjak koji je kritikovao igre srpskog tandema u ovom klubu.

- U ovom momentu razmišljam o drugačijim izborima. Kada se maksimalno potrošiš na nekog igrača, onda očekuješ najbolje od njega. To sada nije slučaj. Nisam srećan zbog toga i to su stvari kojima treba da se bavim. Prihvatam odgovornost i shvatam gde sam pogrešio. Ako moram da napravim drugačije izbore, trudiću se da negativu pretvorim u pozitivu. Znam da su oni dobri igrači, ali u ovom trenutku ne pružaju dovoljno - rekao je Jurić. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Pošteđen kritika bio je samo golman "orlova" i italijanske ekipe Vanja Milinković-Savić. Srpski golman već godinu dana brani na vrhunskom nivou, što je potvrdio i u nacionalnim timom, obzirom da selektor Dragan Stojković ima čvrsto poverenje u njega. 

- Imao je i on pozitivne i negativne periode. Kada izaberete mladog golmana koji nigde nije branio, trener je svestan da će proći kroz težak period. Ali, iskreno mislim da će Vanja uspeti. Vidim kod njega želju i mentalnu snagu kada se suočava sa negativnim stvarima. Sa golmanima morate da imate strpljenja, ali za Vanju sam uveren da će biti još jači - podvukao je Jurić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading