JEZIVO! Ogromna dizalica srušila se na dve zgrade i kuću u Poreču!

Autor:

Vesti

27.10.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbitnije je da nema ljudskih žrtava niti povređenih osoba. Za podizanje ove dizalice potrebna je druga veća dizalica i oprema, ali to je briga vlasnika dizalice, rekao je Ukopa.

JEZIVO! Ogromna dizalica srušila se na dve zgrade i kuću u Poreču!

Foto: Youtube/Radio Centar

U Poreču su jutros oko 10.30 sati intervenisali vatrogasci jer se usled jakog nevremena građevinska dizalica srušila na dve zgrade i na jedan pomoćni objekt privatne kuće.

Republika

Foto: Youtube/Radio Centar

Dizalica, Poreč

 

Zamenik zapovednika Javne vatrogasne jedinice Poreč Kristijan Ukota potvrdio je Glasu Istre kako je usled jakog vetra došlo do urušavanja ove velike građevinske dizalice, koja je prilikom urušavanja pala na spomenute objekte, ali jače oštetila i jedan kombi, kao i pet, šest vozila koja su prošla s manjim oštećenjima.

Republika

Foto: Youtube/Radio Centar

Dizalica, Poreč

 

- Najbitnije je napomenuti da nema ljudskih žrtava niti povređenih osoba. Za podizanje ove dizalice potrebna je druga veća dizalica i oprema, ali to je briga vlasnika dizalice - rekao je Ukota.

Uviđaj je preuzela policija koja je u kontaktu s vlasnikom. Osim toga, usled jačeg vetra na području Poreča bilo je četiri, pet sitnih intervencija; pada stabala i granja te uklanjanja istih bez ikakvih drugih štetnih posledica, potvrdio je Kristijan Ukopa.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading