HIT NAD HITOVIMA! Novi ljubimac delija nakrivio ŠAJKAČU i podigao TRI prsta! (FOTO)

Autor:

Sport

26.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski reprezentativac Jago dos Santos Mateus je na medija danu izazvao oduševljenje prisutnih.

HIT NAD HITOVIMA! Novi ljubimac delija nakrivio ŠAJKAČU i podigao TRI prsta! (FOTO)

Foto: Starsport

Bivši plejmejker Ulma, koji je pružao zapažena partije na Mundobasketu na Filipinima, stavio je glavu šajkaču, pokazao tri prsta i, kao što smo već pisali, na srpskom oduševio sve navijače Crvene zvezde Meridianbet

Izgleda da se novi igrač crveno-belih umorio tokom dana za medije, pa je uzeo mikrofon u ruke i u na kraju u šali okupljenima na srpskom poručio: „Brate, hoću kući“.

Vrhunac je bio pošto se odlučio da stavi šajkaču i s' tri visoko podignuta prsta sa ovim potezima već sada uđe u srca navijača srpskog šampiona.

 

 

Trener ekipe s Malog Kalemegdana, Duško Ivanović pričao je o ambicijama za sledeću sezonu, kapiten Branko Lazić otkrio je šta ga motiviše da i 13. sezonu brani boje Zvezde Meridianbet, a crnogorski reprezentativac Marko Simonović kakav je savet dobio od slavnijeg saigrača iz nacionalnog tima Nikole Vučevića.

Nesuđeni srpski reprezentativac Nemanja Nedović progovorio je o neigranju za Pešićeve "orlove", iako je bio deo selekcije na Akropolis kupu u Atini, dok je povratnik Dejan Davidovac pričao koliko trofeji znače za njegov novi-stari klub

Crvena zvezda Meridianbet sezonu otvara 30. septembra utakmicom prvog kola AdmiralBet ABA lige, na gostovanju Igokei u Laktašima, dok na evroligaškoj premijeri dočekuje Asvel pred svojim navijačima 5. oktobra u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading