DAVIDOVAC POSLAO PORUKU ZVEZDAŠIMA! Očekujem dosta TROFEJA, to se PODRAZUMEVA! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.09.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet je održala dan medija, na kome se pojavio i povratnik na Mali Kalemegdan.

DAVIDOVAC POSLAO PORUKU ZVEZDAŠIMA! Očekujem dosta TROFEJA, to se PODRAZUMEVA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ponovo će Dejan Davidovac imati priliku da uveseljava navijače Zvezde Meridianbet! Reprezentativac Srbije vratio se sa obaveza na Mundobasketu i osvojenom srebrnom medaljom, priključivši se treninzima crveno-belih.

Posle jednogodišnjeg boravka u Moskvi, popularni "Deda" je ponovo u starom jatu:

- Poznajem saigrače, sa nekima sam igrao u klubovima, sa nekima u reprezentaciji. Poznajem generalno klub, sistem, tako da neće biti problema oko prilagođavanja - rekao je Davidovac.

Budući da je već imao priliku da igra za Crvenu zvezdu Meridianbet, srebrni "orao" je svestan da se na Malom Kalemegdanu trofeji podrazumevaju u svakoj novoj sezoni.

- U Crvenoj zvezdi Meridianbet su ciljevi najviši mogući. Očekujem kao i svake sezone dosta trofeja. Svi treba da damo sve od sebe. Ovde ima dosta igrača koji su pravili velike rezultate. Njihovo iskustvo će nam biti veliki plus. Na nama je samo da vredno radimo - istakao je Dejan Davidovac.

Šta je još kazao povratnik u tim Duška Ivanovića, pogledajte u video prilogu.

Inače, tokom medija dana, okupljenje su zabavljali asovi Zvezde Meridianbet Nemanja Nedović i Jago dos Santos Mateus, a Brazilac je tom prilikom naučio i nekoliko reči da kaže na srpskom jeziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading