MNOGO SKUP SAVET! Zvezdino pojačanje OTKRILO šta mu je Vučević rekao povodom dolaska na Mali Kalemegdan!

Autor:

Sport

26.09.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac kao veliko pojačanje stigao na Mali Kalemegdan.

MNOGO SKUP SAVET! Zvezdino pojačanje OTKRILO šta mu je Vučević rekao povodom dolaska na Mali Kalemegdan!

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Marko Simonović

Posle učešća na Mundobasketu sa Crnom Gorom, Marko Simonović se vratio u Srbiju i priključio pripremama Crvene zvezde Meridianbet.

Bivši košarkaš Čikago Bulsa i Mege ne krije da nestrpljivo čeka start sezone, koju tim Duška Ivanovića otvara u subotu gostovanjem Igokei u Laktašima od 20 časova.

- Osećam se super, prošle su dve nedelje od kako sam se priključio ekipi, nismo svi na početku bili tu, Došli smo prvo Jago i ja, pa onda Davidovac i Tobi, trebalo je malo vremena da se sve sastavi, ali od prošle nedelje smo svi zajedno, treba još malo vremena da se neke stvari pohvataju, ali mislim da smo u suštini spremni za početak AdmiralBet ABA lige - rekao je Simonović.

Novi član crveno-belih priznaje da je fizički spreman, iako zbog Mundobasketa nije od početka s ekipom.

- Iskreno mogu da kažem da mi je pomoglo što sam bio sa reprezentacijom, jer se fizički osećam dobro, došao sam spreman na pripreme, to je plus, ali sa druge strane odmah ulaziš u novi sistem i kasniš na pripreme, a kada si novi igrač to je malo teže, ali ne treba mnogo vremena da se uklopi, bitni su samo treninzi, imali smo i dva turnira, imamo vremena da se pripremimo za AdmiralBet ABA ligu, posle i možemo opet da se posvetimo treninzima - kaže Simović i nastavlja u istom tonu:

Foto: FIBA

 

-  Malo mi je bilo čudno kada sam se vratio iz Amerike i odmah otišao u reprezentaciju, ali čim sam se vratio odmah sam ušao u trenažni proces, uklopio sam se dobro, srećan sam i zadovoljan za sada. Mislim da idemo pravim putem kako zamišljamo, jedva čekam da počne sezona i da igram utakmice pred ovim navijačima.

Imao je priliku da igra u timu s velikom NBA zvezdom Nikolom Vučevićem, koji mu je i u Manili bio saigrač iz nacionalnog tima. Pošto je potpisao za Zvezdu Meridianbet, otkriva šta mu je nekadašnji as Orlanda rekao povodom toga.

- Tad kada smo se čuli kad sam potpisao rekao mi je da dolazi čim završi NBA sezonu da gleda utakmice. Sve se desilo u kratkom vremenskom roku, završio sam sa Čikagom i odlučio se na povratak u Evropu, čim sam potpisao me je pozvao i čestitao i rekao da dolazim u pravi klub.

Novinare je zanimalo ima li šanse da u budućnosti navijači vide tandem Simonović - Vučević pod košem u crveno-belom dresu.

- To je pitanje za njega, on je potpisao sada novi trogodišnji ugovor. Možda kada završi taj ugovor, da ispuni to obećanje, ako je obećao navijačima.

Crvena zvezda Meridianbet se izuzetno pojačala "u reketu", što crnogorskom reprezentativcu daje samo dodatnu motivaciju.

- Iskreno ima nas na centarskim pozicijama dosta, ali ozbiljnih i kvalitetnih igrača. Meni je drago, jer sam jedan od najmlađih, drago da treniram sa tim igračima, a pogotovo što ću igrati utakmice sa njima - istakao je Marko Simonović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading