PARTIZANOVA POJAČANJA DOMINIRALA U LAKTAŠIMA! Evo šta o novajlijama kaže Željko Obradović!

Autor:

Sport

11.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana osvojili su internacionalni turnir povodom proslave 50 godina Igokee.

PARTIZANOVA POJAČANJA DOMINIRALA U LAKTAŠIMA! Evo šta o novajlijama kaže Željko Obradović!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Crno-beli su u velikom finalu deklasirali slavni CSKA iz Moskve i, posle trijumfa nad Hapoelom iz Jerusalima i Turk Telekoma, osvojili prestižan trofej.

- Meni je najzanimljivija bila prva naša utakmica jer smo bili najsvežiji, posle toga je bilo dan za danom. Ostale utakmice nisu bile na nekom posebnom nivou, ali ekipa je radila i na kraju osvojila ovaj turnir što je verovatno najmanje važno. Najbitnije je da smo se družili, što sam posle sedam dana video neke stvari, ali tek nas čeka veliki posao - rekao je Željko Obradović.

Kod svih pobeda Partizana, glavne uloge imale su novajlije: povratnik Ognjen Jaramaz, potom Mateuš Ponitka, Pi-Džej Dozer i Frank Kaminski.

- Novajlije se ukpalaju, treba im vremena. Rade, slušaju, ovi koji su u timu već dve godine im dosta pomažu. Ne treba da se osećaju kao novi, oni su deo Partizana - dodao je Obradović.

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

Tokom poslednjeg meča blistao je Danilo Anđušić, trojkama je doprineo crno-belima da se "odlepe", a veliki minutažu je iskoristio na najbolji način u Aleksandrovcu.

- Bila je ovo prilika da vidimo gde smo i šta smo protiv jakih protivnika. Ima tu još dosta stvari koje treba da se poprave, a najvažnije je bilo da vidimo gde treba da se popravimo - istakao je Anđušić.

Partizan će sledeću proveru imati na otvorenom, kao što je to bilo i u Laktašima, a rival će biti stari prijatelj Fuenlabrada. Šampion AdmiralBet ABA lige ugostiće Špance u sredu od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading