CELO SELO JE ZA NJOM TRAGALO! Sjajna vest za Ostoju Mijailovića! Pronađena IZGUBLJENA kobila predsednika Partizana! Otkriveno gde se NALAZILA!

Autor:

Sport

11.09.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga je dugo trajala.

CELO SELO JE ZA NJOM TRAGALO! Sjajna vest za Ostoju Mijailovića! Pronađena IZGUBLJENA kobila predsednika Partizana! Otkriveno gde se NALAZILA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ostoja Mijailović i novinarka Republike Marija Nestorović na jahanju

Posle duže od deset dana potrage pronađena je kobila Viola, koja je pobegla iz ergele u čačanskom selu Prislonica, u podnožju planine Vujan.

Prema rečima meštana, Viola, koja je u vlasništvu predsednika Partizana Ostoje Mijailovića, pronađena je zaglavljena u jarku na oko 200 metara od ranča s kog je nestala.

- Svi su je tražili, pa čak i prolazili pored tog jarka i nije je tu bilo. Kobilu Violu je pronašao lovac koji je tuda prolazio i javio vlasnicima radosnu vest. On bi trebalo da dobije nagradu od 2.500 evra - kaže za RINU meštanin Prislonice.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Kobila Viola je holandske rase, a u štali u Prislonici imala je sve uslove. Zaposleni su se dobro brinuli o njoj, stoga se, prema rečima meštana i nije najbolje snašla sama u prirodi.

- Pronađena je zaglavljena u jarku, nije mogla da izađe. Vidno je smršala, ali ne sumnjamo da će se uz dobru negu koju će dobiti, brzo oporaviti, dodaju meštani - istakao je meštanin Prislonice.

Kobila Viola je u vlasništvu predsednika KK Partizan, Ostoje Mijailovića i njegove porodice, koji je za njen pronalazak davao nagradu u iznosu od 2.500 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading