AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE... Košarkaši Partizana pobedom započeli novu sezonu!

Autor:

Sport

08.09.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao Hapoel iz Jerusalima sa 86:81.

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE... Košarkaši Partizana pobedom započeli novu sezonu!

Foto: twitter.com/KK Partizan

Košarkaši Partizana pobedili su Hapoela iz Jerusalima sa 86:81 u prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu, a meč je odigran u okviru turnira povodom 50 godina od osnivanja KK Igokea u Laktašima.

Crno-beli su tek nedavno završili bazični deo prioprema na Kopaoniku, gde je u fokusu bio rad na sticanju fizičke snage i kondicije. Rezultat protiv Izraelaca bio je u drugom planu, dok je najtrofejniji evropski trener Željko Obradović imao je priliku da na delu vidi pojačanja Frenka Kaminskog, Mateuša Ponitku, Pi Džej Doužera, kao i povratnika u Humsku Ognjena Jaramaza.

Foto: twitter.com/KK Partizan

DEBI: Ponitka

Najefikasniji u redovima "parnog valjka" bio je Ognjen Jaramaz sa 12 poena, dok su po deset ubacili Zek Ledej i Balša Koprivica. Danilo Anđušić i Džejms Naneli su postigli po devet, zatim Alen Smailagić osam, Mateuš Ponitka sedam, kapiten Kevin Panter i Pi Džej Doužer po šest, Frenk Kaminski pet, a Uroš Trifunović je okočao meč sa tri poena poena. Na drugoj strani, u timu koji predvodi bivši trener Partizana Aleksandar Džikić, istakao se Kerington sa 13 koševa.

Podsećamo, Partizan je trenutno bez plejmejkera Alekse Avramovića koji se nalazi sa reprezentacijom Srbije na Mundobasketu u Manili, a naredni meč na turniru u Laktašima, gde su kao i obično imali veliku podršku "grobara", crno-beli košarkaši igraće u petak od 18.30 sa ekipom Turk Telekoma iz Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading