GROBARI U DELIRIJUMU: Jedna od najvećih ZVEZDA Mundobasketa u Partizanu!

Autor:

Sport

09.09.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za sve navijače "parnog valjka".

GROBARI U DELIRIJUMU: Jedna od najvećih ZVEZDA Mundobasketa u Partizanu!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u petak u finale Svetskog prvenstva, pošto su u Manili savladali Kanadu, rezultatom 95:86.

Naš tim je odigrao sjajan meč od početka do kraja, a od sredine prve deonice, "orlovi" nisu ni sekunde gubili stečenu prednost.

Bilo je jasno da je naša selekcija ušla u ovaj meč naoštrena, sa puno energije, a prednjačio je Aleksa Avramović, košarkaš Partizana, koji je preko noći postao zvezda Mundobasketa.

Avramović je odigrao još jednu sjajnu partiju, pa je nakon Litvanije, bio ključan i u pobedi protiv Kanade. Na terenu je proveo oko 15 minuta, a upisao je deset poena, uz dve ukradene lopte, od čega jednu živu na prenosu Šaj Gildžes Aleksanderu, članu najbolje petorke NBA lige.

Aleksa je postao zvezda zvanične Tviter stranice FIBA, ali i svih košarkšakih zaljubljenika, a nema sumnje da će ga košarkaš Oklahome sanjati, kao i ostali igrači Kanade.

Nema sumnje, ovim partijama mogu najviše da budu zadovoljni grobari, pošto je Aleksa Avramović definitivno jedan od najboljih igrača Partizana. Ipak, Čačanin je prošle godine bio povređen tokom većeg dela sezone, a propustio je i završne mečeve sa Realom u Evroligi, što je možda i koštalo izabranike Željka Obradovića prolaska u narednu fazu.

Plejmejker je trenutno tema broj jedan u košarkaškim krugovima, a nadamo se da će se o njemu ponovi pisati, nakon finala.

Kad smo kod finala, ono je na programu u nedelju, od 14 časova i 40 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading